Jump to content

Transport z Anglii

Ostap
 Share

Recommended Posts

Witam.

Czy ktoś ma kogoś znajomego kto będzie jechał do pl z Anglii autem? Może ktoś robi to zarobkowo? Chodzi mi o przywiezienie łóżka karpiowego i namiotu z okolic Southampton.

Łóżko już kupiłem, namiot się szuka :)

• Administrators
12 minut temu, Ostap napisał:

Oczywiście, zadzwonię, tylko proszę, odbierz nie na głośnym :)

Słyszałem, że jeden nasz wspólny kolega ma być na Rybomanii o inicjalałach L. Ś. - sorry nie mogłem się powstrzymać:champagne-2010:

A na poważnie, dawno, dawno temu pracowałem w transporcie, zapytam kolegi, czy nie ma gdzieś tam auta w pobliżu.

Koledzy a czy jest wśród nas ktoś kto pomógłby w zakupie i dostarczeniu sprzętu z Anglii? 

Chodzi mi po głowie Centrepin, ale ani nie mam konta na ebay, ani konta na PayPal żeby coś kupić. 

http://www.ebay.co.uk/itm/JW-Young-Heritage-Centrepin-Fishing-Reel-4-5-x-3-4-Clearance-/172485525519?hash=item2828f0400f:g:YWcAAOSwt5hYeQia

Wielu sprzedawców nie chce wysyłać do Polski trzeba by kupić tam na miejscu i przywieźć lub przesłać. 

Jest kolega Carmel na sig. U niego kupiłem 2 torby, podpórki i inne rzeczy. Za 1.5tyg będzie w pl. Ląduje w wawie. Będę go odbierał z lotniska. Bardzo sympatyczny gość. We wszystkim pomoże. Piszesz mu pw z nr a on dzwoni i wszystko ustalasz.