Kubik Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Dzisiaj na zaproszenie Prezesa Klubu Wędkarskiego Colmic Poznań Krzysztofa Stanisławskiego wybralem sie na zawody podlodowe do Niepruszewa. Wynik nie najgorszy wykrecilem III na 24 wedkarzy. Rybki nie chcialy współpracowac. Pogoda byla nie najgorsza. Klasyfikacja : http://www.pzw.org.pl/klub_colmic/wiadomosci/144687/61/spotkanie_jezioro_niepruszewo_wyniki 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 12, 2017 Administrators Share Posted February 12, 2017 Brawo @Kubik, widzę, że @Elvis i @stas1 będą mieli konkurencję jak się wszyscy spotkamy na zawodach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Hehe nie łowię pod lodem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 12, 2017 Author Share Posted February 12, 2017 Jestem zawsze gotowy do sportowej rywalizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 12, 2017 Administrators Share Posted February 12, 2017 7 minut temu, stas1 napisał: Hehe nie łowię pod lodem Kolega @Kubik nie tylko z lodu łowi Boisz się już? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 12, 2017 Author Share Posted February 12, 2017 Postanowiłem sobie ze po każdych zawodach będę pisał na jaką pasze łapałem a więc dzisiaj bez kombinacji Jedna cześć: Jedna cześć: No i 0,5 litra joka w ziemi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Nigdy nie lekceważę przeciwnika.pozdrawiam Kubika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 12, 2017 Administrators Share Posted February 12, 2017 Pozwoliłem sobie wydzielić wątek, aby wszystko docelowo było w jednym Tytuł mogę zmienić jakby co 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Kiedy te zawody i gdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 12, 2017 Administrators Share Posted February 12, 2017 9 minut temu, stas1 napisał: Kiedy te zawody i gdzie Jedne zawody pewnie zrobimy na zlocie, drugie chcielibyśmy w maju na Ługach Wałeckich, coś jest też planowane w wakacje na Ługach Wałeckich - szczegóły wkrótce - w niedalekiej przyszłości pojawią się zawody w Giżycku - sporo tego, tylko czas i chęci trzeba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts