stas1 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Posiadam krzesło Korum które rzadko używałem z powodu braku podłokietników ale postanowiłem to zmienić w momencie kiedy wpadły mi w ręce podłokietniki od elektrostatyka W miejsce oryginalnych śrub należy dać dłuższe.Nie do końca się składają ale na szelkach w niczym to nie przeszkadza,koszt 30zł Tp pierwsza wersja pozbawiona tego gadżetu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 13, 2017 Administrators Share Posted February 13, 2017 No i ja to rozumiem, weź teraz siedź sobie całą noc gdy brania są sporadyczne czy też słabe, gdy nie ma podłokietników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 Stał ,ale już nie będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Panowie czy moze ktos mial okazje przetestowac ten fotel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 (edited) Jeżeli to jest podobny fotel do tych z Decathlonu to ma zła opinię,ale sam nie stosowałem,wolałbym cuzo,choć na strome brzegi też nie za bardzo Fajny osprzęt ma Edited February 13, 2017 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 No wlasnie najlepsze z tego krzesla jest osprzet no i torba wszystko jest na swoim miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 (edited) Cuzo jest uniwersalne no prawie,ale każdy osprzęt jaxona czyli taniocha pasuje,rozważ Moim skromnym zdaniem mocowanie nóg tylnych powinni inaczej wyglądać,miałem to zmieniać ale Arek sie teraz cieszy Edited February 13, 2017 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Cena jest dosc zabójcza 225 euro. Tak jeszcze szukam na 90% jestem zdecydowany na Cuzo caly osprzet mam z tyczki wiec tak naprawde 280 pln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 Jak miałbym dać tyle za francuza,to wolałbym Koruma lub prestona kupić,cuzo jak nie łowisz na stromych brzegach jest ok,no i cena robi swoje 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Posłuchaj Stasia! On wie co pisze. Mam podobne doświadczenia i wnioski. Fajne te akcesoria choć i tak nie będą stabilne. Szczególnie te pod wędki. Cuzo już nie ma tej wady choć sama przednia noga też jest źle pomyślana. Mogłoby to być zrobione inaczej. Niemniej jednak Cuzo to najlepszy wybór choć waga mnie nie przekonuje. Korumy czy Prestony już tego problemu nie mają choć też mają swoje wady. Decathlon tak jak Staś pisze, wypada przy tym najgorzej. Jest jeszcze na rynku ciekawy choć szału też nie ma fotel Matrixa(Fox). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts