Jump to content

Wygodnie siedzieć, to podstawa

stas1
 Share

Recommended Posts

Posiadam krzesło Korum które rzadko używałem z powodu braku podłokietników ale postanowiłem to zmienić w momencie kiedy wpadły mi w ręce podłokietniki od elektrostatyka
W miejsce oryginalnych śrub należy dać dłuższe.Nie do końca się składają ale na szelkach w niczym to nie przeszkadza,koszt 30zł
Tp pierwsza wersja pozbawiona tego gadżetu1.JPG.9daaae0f4aa7fb78919688508146bef0.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

• Like 1

• Administrators

No i ja to rozumiem, weź teraz siedź sobie całą noc gdy brania są sporadyczne czy też słabe, gdy nie ma podłokietników :champagne-2010:

Jeżeli to jest podobny fotel do tych z Decathlonu to ma zła opinię,ale sam nie stosowałem,wolałbym cuzo,choć na strome brzegi też nie za bardzo

Fajny osprzęt ma

Edited by stas1

Cuzo jest uniwersalne  no prawie,ale każdy osprzęt jaxona czyli taniocha pasuje,rozważ

Moim skromnym zdaniem mocowanie nóg tylnych powinni inaczej wyglądać,miałem to zmieniać ale Arek sie teraz cieszy

Edited by stas1

Posłuchaj Stasia! On wie co pisze.
Mam podobne doświadczenia i wnioski.
Fajne te akcesoria choć i tak nie będą stabilne. Szczególnie te pod wędki. Cuzo już nie ma tej wady choć sama przednia noga też jest źle pomyślana.
Mogłoby to być zrobione inaczej. Niemniej jednak Cuzo to najlepszy wybór choć waga mnie nie przekonuje. Korumy czy Prestony już tego problemu nie mają choć też mają swoje wady.
Decathlon tak jak Staś pisze, wypada przy tym najgorzej.
Jest jeszcze na rynku ciekawy choć szału też nie ma fotel Matrixa(Fox).