Jump to content

Uwagi!

ArekH
 Share

Recommended Posts

Ja tu dopiero raczkuję. Ale nie mogę na już ogarnąć. Chcąc odpowiedzieć na posta,wyskakuje mi ostatni mój wpis. Nie wiem co robię nie tak. Jak dodać punkt reputacji? Wciskam plus to wyskakuje mi profil użytkownika. Chyba się starzeję! 

• Like 1

• Administrators

Od razu, że się starzejesz :P Całe życie trzeba się nowości uczyć :)
Plus to ta zielona strzałeczka - i pojawia się punkt w serduszku. To się jakoś nie zacinało... Można tylko raz dodać za jeden tekst.

Też czasami jak zaczynam pisać posta i go nie robię potem to mi się dziwnie otwiera z pamięci. Kasuję i piszę od nowa. Przekażę uwagę do głównego dowodzącego Admina,

Dzięki.

• Administrators

Acha i plusa nie dajemy pod profilem, tylko po prawej dolnej stronie strzałeczka pod wpisem -  może być plus jak i minus :) 

Oooo! :/ Mea Maxima Culpa! Dzięki Darku za naukę ! Jeśli mogę jeszcze wtrącić to bynajmniej mi by pomagało, by przy odpowiedzi pod spodem był post na który odpowiadam. Można czasem sie posiłkować co do tematu!

• Administrators
2 minuty temu, ArekH napisał:

Jeśli mogę jeszcze wtrącić to bynajmniej mi by pomagało, by przy odpowiedzi pod spodem był post na który odpowiadam. Można czasem sie posiłkować co do tematu!

Proszę, co do tego zdania to go za bardzo nie zrozumiałem :(

Wciskasz odpowiedź. Jest tabela w której piszemy odpowiedź. Na innych forach było tak ,że pod tabelą był post na który odpowiadam,  lub cały temat. 

12 minut temu, ArekH napisał:

Jeśli mogę jeszcze wtrącić to bynajmniej mi by pomagało, by przy odpowiedzi pod spodem był post na który odpowiadam. Można czasem sie posiłkować co do tematu!

8 minut temu, Grendziu napisał:

Proszę, co do tego zdania to go za bardzo nie zrozumiałem :(

Może ja rozumiem ^_^ Wystarczy, że zacytujesz post na który chcesz odpowiedzieć i będziesz go widział cały czas :)

ArkuH jak już odpowiesz na post, którym jesteś zainteresowany to cytat możesz całkiem usunąć :) Napisałam wcześniej, że MOŻE rozumiem o co chodzi, więc jeśli nie zrozumiałam to chętnie poczekam na inne odpowiedzi kolegów.

Ja chyba wiem o co chodzi Arkowi.

Chodzi o to,że w trakcie pisania odpowiedzi np. z użyciem cytatu,nie widać poprzednich postów. Ja też to zauważyłem. Ciężko w ten sposób się odnieść do konkretnych wypowiedzi z pamięci. A szczególnie do jakiś dłuższych lub kilku na raz.