ArekH Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ja tu dopiero raczkuję. Ale nie mogę na już ogarnąć. Chcąc odpowiedzieć na posta,wyskakuje mi ostatni mój wpis. Nie wiem co robię nie tak. Jak dodać punkt reputacji? Wciskam plus to wyskakuje mi profil użytkownika. Chyba się starzeję! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 11, 2015 Administrators Share Posted November 11, 2015 Od razu, że się starzejesz Całe życie trzeba się nowości uczyć Plus to ta zielona strzałeczka - i pojawia się punkt w serduszku. To się jakoś nie zacinało... Można tylko raz dodać za jeden tekst. Też czasami jak zaczynam pisać posta i go nie robię potem to mi się dziwnie otwiera z pamięci. Kasuję i piszę od nowa. Przekażę uwagę do głównego dowodzącego Admina, Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 11, 2015 Administrators Share Posted November 11, 2015 Acha i plusa nie dajemy pod profilem, tylko po prawej dolnej stronie strzałeczka pod wpisem - może być plus jak i minus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Oooo! Mea Maxima Culpa! Dzięki Darku za naukę ! Jeśli mogę jeszcze wtrącić to bynajmniej mi by pomagało, by przy odpowiedzi pod spodem był post na który odpowiadam. Można czasem sie posiłkować co do tematu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 11, 2015 Administrators Share Posted November 11, 2015 2 minuty temu, ArekH napisał: Jeśli mogę jeszcze wtrącić to bynajmniej mi by pomagało, by przy odpowiedzi pod spodem był post na który odpowiadam. Można czasem sie posiłkować co do tematu! Proszę, co do tego zdania to go za bardzo nie zrozumiałem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Wciskasz odpowiedź. Jest tabela w której piszemy odpowiedź. Na innych forach było tak ,że pod tabelą był post na który odpowiadam, lub cały temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 12 minut temu, ArekH napisał: Jeśli mogę jeszcze wtrącić to bynajmniej mi by pomagało, by przy odpowiedzi pod spodem był post na który odpowiadam. Można czasem sie posiłkować co do tematu! 8 minut temu, Grendziu napisał: Proszę, co do tego zdania to go za bardzo nie zrozumiałem :( Może ja rozumiem Wystarczy, że zacytujesz post na który chcesz odpowiedzieć i będziesz go widział cały czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Dobry pomysł Mała! Ale cytat pod aktualnym postem? No ok! Nie robimy sztucznych barier! Każde forum ma swoją duszę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 ArkuH jak już odpowiesz na post, którym jesteś zainteresowany to cytat możesz całkiem usunąć Napisałam wcześniej, że MOŻE rozumiem o co chodzi, więc jeśli nie zrozumiałam to chętnie poczekam na inne odpowiedzi kolegów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ja chyba wiem o co chodzi Arkowi. Chodzi o to,że w trakcie pisania odpowiedzi np. z użyciem cytatu,nie widać poprzednich postów. Ja też to zauważyłem. Ciężko w ten sposób się odnieść do konkretnych wypowiedzi z pamięci. A szczególnie do jakiś dłuższych lub kilku na raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts