Administrators Grendziu Posted February 14, 2017 Administrators Share Posted February 14, 2017 Zapraszam w maju nad zatokę Pucką wyprawa na BELONY - czyszczenia kompa cześć dalsza, czyli wrzucam foty :P. Z chęcią bym się wybrał ponownie jak ktoś chętny.... Zdjęcia z 2014r - jak ten czas leci masakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Niezła relacja, aż zazdroszczę. Nie miałem okazji łowić w morzu (mówię o wędce), ale kusi mnie wyprawa na słone wody. Belona to fajna rybka, ciekawa pod wieloma względami. A jest też smaczną, choć mało popularną rybą. Ach, gdyby tylko czas wolny był i odpowiednie finanse, to chętnie bym się wybrał na połów belon. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 15, 2017 Author Administrators Share Posted February 15, 2017 @Kotwic wszystko przed Nami. Mimo, że wtedy słabo brały, impreza była super. Co do jakości mięsa.... Hmm, smażone jakoś mi nie podeszły. Ponoć są bardzo dobre jako wędzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts