Administrators Grendziu Posted February 18, 2017 Administrators Share Posted February 18, 2017 Generalnie pierwsze zawody zrobilśmy na zlocie. Później były pod koniec roku dwa razy zawody spinningowe z Carpshop Lakes w Chrustowie na zakończenie 2016r. W tym roku zaczynamy już w niedzielę spod lodu, będą kolejne. Szczegóły wkrótce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Prace przygotowawcze do jutrzejszych zawodow trwaja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 19, 2017 Author Administrators Share Posted February 19, 2017 Oficjalnie podaję, że na naszej forumowej wodzie Ługi Wałeckiew dniach 11-13maja odbędą się zawody feederków. Szczegòły wkrótce - można rzucać pomysłami, propozycjami co do formuły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 14 godzin temu, Grendziu napisał: można rzucać pomysłami, propozycjami co do formuły? Za każdego złowionego karpia punkty ujemne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 20, 2017 Author Administrators Share Posted February 20, 2017 6 minut temu, Dominik napisał: Za każdego złowionego karpia punkty ujemne Łowimy na łowisku komercyjnym, będą to najprawdopodobniej zawody karpiowo - feederowe. Kto złowi płotkę nagroda niespodzianka gratis Może przyjedziesz i wystartujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 4 minuty temu, Grendziu napisał: Może przyjedziesz i wystartujesz? Jak będzie nagroda specjalna za największą rybę, niebędącą karpiem, to się zastanowię Poważnie mówiąc, to nie mam nic przeciw karpiom na zawodach, bo rzeczywiście mogą osłodzić nam czekanie na połów 30 cm leszcza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 20, 2017 Author Administrators Share Posted February 20, 2017 1 minutę temu, Dominik napisał: Jak będzie nagroda specjalna za największą rybę, niebędącą karpiem, to się zastanowię Będzie nagroda specjalna - na 100% tym bardziej, że pływają tam płocie, okonie i liny. Amur oczywiście nie będzie należał do tej kategorii. Moglibyście się docelowo zebrać w trójkę lub czwórkę - jest @suwi, @Kotwic może ktoś jeszcze i macie wesoły autobus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Pomysł niezły, ale akurat na połowę maja mam zaklepany termin na porodówce, więc niestety. Gdyby @suwi robił zawody feederowe, a nie karpiowe, to była by szansa, żebym wpadł. Choć z drugiej strony na feeder u Suwiego chyba też można, czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 20, 2017 Author Administrators Share Posted February 20, 2017 3 minuty temu, Dominik napisał: Pomysł niezły, ale akurat na połowę maja mam zaklepany termin na porodówce, więc niestety. Gdyby @suwi robił zawody feederowe, a nie karpiowe, to była by szansa, żebym wpadł. Choć z drugiej strony na feeder u Suwiego chyba też można, czy nie? Suwiego pytaj, ale myślę, że tak. Z tym, że tam maraton będzie co do czasu, oby tylko pogoda dopisała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pendra Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 @Grendziu... szybkie pytanko... 11-13 maj to czwartek, piątek i sobota... jeżeli tak ma być to trochę średnio... mam nadzieje, że się tylko pomyliłeś i chodziło o 12-14 maj... zweryfikuj to proszę i daj znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts