Administrators Grendziu Posted February 21, 2017 Administrators Share Posted February 21, 2017 Już kilka razy się na ten temat rozpisywaliśmy w wątkach. I tak ten nasz @Kotwic do czegoś się przydaję. Zostawił w aucie u mnie pellet - próbkę Aqua (dobrze, że to ja jeszcze nigdy w życiu nie zgubiłem ) - fajnie to pachnie (śmierdziuch) pamiętam też dość dokładnie wykład na temat tego pelletu zrobiony przez Piotra na Rybomanii. I tak sobie myślę @Pendra, @Kubik, @Bartosh może coś wybierzemy i się zrzucimy, bo on tanio wychodzi w dużych ilościach, a jakościowo na "sucho" fajnie się prezentuję i do tego ponoć mało chemii jest, a ryby niby go uwielbiają.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosh Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 27 minut temu, Grendziu napisał: Już kilka razy się na ten temat rozpisywaliśmy w wątkach. I tak ten nasz @Kotwic do czegoś się przydaję. Zostawił w aucie u mnie pellet - próbkę Aqua (dobrze, że to ja jeszcze nigdy w życiu nie zgubiłem ) - fajnie to pachnie (śmierduch) pamiętam też dość dokładnie wykład na temat tego pelletu zrobiony przez Piotra na Rybomanii i tak sobie myślę @Pendra, @Kubik, @Bartosh może coś wybierzemy i się zrzucimy, bo on tanio wychodzi w dużych ilościach, a jakościowo na "sucho" fajnie się prezentuję i do tego ponoć mało chemii jest, a ryby niby go uwielbiają.... No właśnie dokładnie o tym pellecie mówiłem - że żałuję, że nie poszliśmy w piątek do nich na stanowisko i nie kupiliśmy wiaderka 25 kg ? Jak najbardziej możemy kupić na próbę ? tylko jaki rozmiar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2017 Author Administrators Share Posted February 21, 2017 Ja jestem za tym aby iść w drobny od 2-4mm, pytanie raczej jaki zapach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Chłopaki, mam zakładkę do sklepu z sporym asortymentem Allera. Sprzedający jest też na Allegro. Nie raz od niego brałem. Polecam Primo Karpiowy i Silver Pstrągowy. Jest też Bronze. Czytajcie by był tonący. Przy umiejętnym namaczaniu fajnie trzymają się Methodowego podajnika i całkiem dobrze pracują. Primo wychodzi niewiele ponad 5 pln. na kilogramy. Hurtowo chyba taniej. http://wojcix.pl Może @Kotwic wejdzie w ofertę sklepu i coś nam po swojemu zrecenzuje, z naukowego punktu widzenia! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 22, 2017 Author Administrators Share Posted February 22, 2017 A może właśnie jeśli nas jest czworo w Rogoźnie to kupimy razem 2 lub 4 worki i się wymienimy wtedy każdy może wybrać coś innego - ja o Aqua myślałem typowo pod spomb jako zanęta na grubo, ale kto wie jakby pracował w koszyczku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Ja jestem za. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosh Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Jak najbardziej wchodzimy w to ☺ 2-4 mm do podajnika - to nie ulega wątpliwości ale właśnie do spomba to raczej grubszy 8-10 mm.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pendra Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 @Bartosh, @Kubik, @Grendziu... jestem z Wami... kwestia ustalenia szczegółów i kupujemy... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 22, 2017 Author Administrators Share Posted February 22, 2017 Każdy bierze jeden worek wybrany na siebie i jedną paczką na jeden adres? Proponuje wrzucić linki kto co wybrał - i nęcenie spombem mam z główki Do tego ziarna i inne miksy i biedne te rybki oj biedne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Darek, a Ty w ogóle pojedziesz w tym roku na ryby? Gdzie Ty czas znajdziesz? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts