RS Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Jaki polecacie tani feeder dla amatora w budżecie do 250zł? http://www.wedkarski.com/wedki/12076-black-stone-commercial-method-feeder-mikado.html http://www.wedkarski.com/wedki-feedery-pickery/12856-wedka-ultraviolet-method-feeder-mikado.html Głównie lin, karaś i karp z komercji na płytkiej wodzie do 3m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 23, 2017 Administrators Share Posted February 23, 2017 Dodam, że zakupy mają być z tego sklepu. Niezłe wyzwanie, ja bym postawił coś na mikado i dwu skład do 50-60g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Jeśli zastosujesz nieduży kołowrotek, powiedzmy 3000. Luknij na Daiwa Ninja. Fajny szybki kijek. A jak ponegocjujesz z Trotką to Diplomata od Robinsona. Tyle co wiem. Za inne propozycje, Grendziu mnie skrzyczy, bo nie będą z TEGO sklepu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosh Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 12 minut temu, RS napisał: Jaki polecacie tani feeder dla amatora w budżecie do 250zł? http://www.wedkarski.com/wedki/12076-black-stone-commercial-method-feeder-mikado.html http://www.wedkarski.com/wedki-feedery-pickery/12856-wedka-ultraviolet-method-feeder-mikado.html Głównie lin, karaś i karp z komercji na płytkiej wodzie do 3m. 2 minuty temu, Grendziu napisał: Dodam, że zakupy mają być z tego sklepu. Niezłe wyzwanie, ja bym postawił coś na mikado i dwu skład do 50-60g. No no - kolega @RS chce spróbować swych sił poza spinningiem super Hmm... szkoda, że tylko z tego sklepu, bo z całą pewnością w tym budżecie godnym polecenia byłby Robinson Diplomat Method Feeder, którego zresztą dziś opisywał @elvis w dziale "Sprzęt Wędkarski" - większość z "nas" macała go (nie Elvisa, tylko feedera ) na Rybomanii i nie jest to typowa klucha tylko półparabolik o pięknym progresywnym ugięciu. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 23, 2017 Administrators Share Posted February 23, 2017 3 minuty temu, Bartosh napisał: większość z "nas" macała go @elvis następnym razem śpisz w innym pokoju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosh Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 3 minuty temu, Grendziu napisał: @elvis następnym razem śpisz w innym pokoju @Grendziu ja tam macałem tylko wędkę na szczęście nie spałem z Wami i nikt mnie nie posądzi o macanie Elvisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 [mention=2]Grendziu[/mention] ja tam macałem tylko wędkę na szczęście nie spałem z Wami i nikt mnie nie posądzi o macanie Elvisa I tak Wam nie wierzymy, pff to się wędka teraz nazywa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 17 minut temu, Bartosh napisał: 36 minut temu, RS napisał: Jaki polecacie tani feeder dla amatora w budżecie do 250zł? [mention=35]RS[/mention] chce spróbować swych sił poza spinningiem super Hmm... szkoda, że tylko z tego sklepu, bo z całą pewnością w tym budżecie godnym polecenia byłby Robinson Diplomat Method Feeder, którego zresztą dziś opisywał [mention=4]elvis[/mention] w dziale "Sprzęt Wędkarski" - większość z "nas" macała go (nie Elvisa, tylko feedera ) na Rybomanii i nie jest to typowa klucha tylko półparabolik o pięknym progresywnym ugięciu. Będzie z tego artykuł, tylko wieczorem dostanę kilka zdjęć od Romana, który tą wędkę mocno molestował. Tak ja na dzień dzisiejszy mogę polecić Ci wspomnianego Diplomata. Lekki (180g) 3.30 smukły i dość szybki przy jednoczesnym fajnym ugięciu. Długość uniwersalna, zarówno do nieco wiekszych odległości jak stosunkowo blisko. Jest też wersja 3.0 do 45 g. Gdyby nie budżet to bym polecił Tubertiniego z serii Reflex. Arek ma dwa w tym jednego od Grendzia. Mikado uv też jest ciekawą alternatywą, podobnie jak Daiwa Black Widow. Te z kolei ma Cygan to może je porównać. Brakuje mu jeszcze informacji na temat preferencji. Jaki ma mieć charakter ten kij. Bo to dość ważne. Ty jako młody i utalentowany spinnigista nie nasz problemów z celnością więc i kluską sobie dasz radę. Inną propozycją są oczywiście Browningi, Mikado czy nawet Dragon-y. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 O Sangerach nie wspomnę. Ale to Elvis zaczął jakby co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts