Jump to content

Pikantna kiełbasa w wędkarstwie

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Teraz wiem, dlaczego powstał ten zapach i się tym handluję :) Przepraszam ale odleciałem ze śmiechu :221_see_no_evil:
staniel-cay-171908_1920.thumb.jpg.57526d1dc79f6f05089fba67a03fd3a5.jpg

Oczywiście zapraszam do dyskusji, jak w temacie :)

U mnie na komercji wraz z czekoladą od ringersa dawała radę. Ale na Nysie cisza, jedno uderzenie, ale rybka była konkretna i z moim zestawem odpłynęła.

• Like 1

• Administrators

Jeśli chodzi o pikantną kiełbasę to szczerze przyznam, że się śmiałem z tego zapachu. Nie ruszało mnie to. Na zlocie na Ługach Wałeckich dostałem od @elvis jedną paczkę i coś tam weszło. Ale czy to jest ten hicior na ryby? Hmmm, na moich łowiskach raczej nie, ale to nie znaczy, że gdzieś indziej nie będzie skuteczny. W tym roku mam tyle zapachów i cukierków na haczyk , że sam nie wiem czy zdążę na pikantną się pochylić bardziej aby wydać jakąś opinię :P

U mnie niestety też nie działa, choć przy pierwszej zasiadce na której ją zastosowałem było konkretne branie, ale ryba się spięła. Od tamtej pory cisza. Nawet Karpiki zarybieniowe ją ignorują. 

Sam nie wiem czy działa, bo zazwyczaj mieszam ze słodkim lub śmierdzielem. W tamtym sezonie bez Lavy Spisy Sausage się nie ruszałem była to moja tajna broń :) na starorzecza.

Edited by Kinior
  • Like 2

• 1 year later...
  • Administrators

Tak, japońce pobierały na to w Nienawiszczu.  Na innych wodach jedno branie - Ługi Wałeckie:icon_arrow1: