Administrators Grendziu Posted February 23, 2017 Administrators Share Posted February 23, 2017 Teraz wiem, dlaczego powstał ten zapach i się tym handluję Przepraszam ale odleciałem ze śmiechu Oczywiście zapraszam do dyskusji, jak w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Poczekam na wypowiedzi kolegów , zanim dziobem kłapnę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nie ma o czym pisać. U mnie nie działa. Z doświadczenia wiem, że u innych może być całkiem odwrotnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 U mnie na komercji wraz z czekoladą od ringersa dawała radę. Ale na Nysie cisza, jedno uderzenie, ale rybka była konkretna i z moim zestawem odpłynęła. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 U mnie zaś numeer dawa rybki szaleją za nim czy to komercja czy PZW za to Ringers żadnej ryby mi nie dał ./ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 23, 2017 Author Administrators Share Posted February 23, 2017 Jeśli chodzi o pikantną kiełbasę to szczerze przyznam, że się śmiałem z tego zapachu. Nie ruszało mnie to. Na zlocie na Ługach Wałeckich dostałem od @elvis jedną paczkę i coś tam weszło. Ale czy to jest ten hicior na ryby? Hmmm, na moich łowiskach raczej nie, ale to nie znaczy, że gdzieś indziej nie będzie skuteczny. W tym roku mam tyle zapachów i cukierków na haczyk , że sam nie wiem czy zdążę na pikantną się pochylić bardziej aby wydać jakąś opinię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 U mnie niestety też nie działa, choć przy pierwszej zasiadce na której ją zastosowałem było konkretne branie, ale ryba się spięła. Od tamtej pory cisza. Nawet Karpiki zarybieniowe ją ignorują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinior Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) Sam nie wiem czy działa, bo zazwyczaj mieszam ze słodkim lub śmierdzielem. W tamtym sezonie bez Lavy Spisy Sausage się nie ruszałem była to moja tajna broń na starorzecza. Edited February 24, 2017 by Kinior 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Podbijam temat. Ktoś znalazł sposób na odpalenie tej przynęty? Mam jeszcze niemal całe pudełko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 20, 2019 Author Administrators Share Posted January 20, 2019 Tak, japońce pobierały na to w Nienawiszczu. Na innych wodach jedno branie - Ługi Wałeckie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts