mav3rick Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 @RS masz jakieś opinie na temat nowych Cannibali od SG? Niby jakoś ulepszone itp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Jeszcze ich nie widziałem, ale obserwując to co się wytyczyło w trendach nie tylko wędkarskich to ja jestem sceptycznie nastawiony do zmieniania produktów, które są bardzo dobre. Na plus zmiana oczka, które teraz nie będze odpadało, ale zmiana konstrukcji paletki ogonowej... no zobaczymy co to przyniesie. Całe szczęście, że mam zapas starego wypustu w ulubionym kolorze. Może niebawem być tak jak z modelami 15cm. Zrobiły szał na rynku i wycofali z produkcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 No 15ki to biały kruk na rynku. Jeśli nie tajemnica, który kolor najbardziej Ci podchodził? U mnie Blue Pearl. Słynny Fire Tiger praktycznie na zero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Też Blue Pearl na każdej wodzie. W sumie na każdy kolor połowiłem, ale na niego najwięcej. White Black też całkiem niczego sobie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 25, 2017 Administrators Share Posted February 25, 2017 Dnia 24.02.2017 o 13:20, mav3rick napisał: @RS masz jakieś opinie na temat nowych Cannibali od SG? Niby jakoś ulepszone itp... Przecież @RS poza SG za bardzo nic innego nie widzi, dopisałbym coś do żartu, ale zaś nas czytają i nie każdy zrozumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts