Administrators Grendziu Posted February 25, 2017 Administrators Share Posted February 25, 2017 Gwda – rzeka na Pojezierzu Południowopomorskim, w wydzielonej Dolinie Gwdy. Jest to prawy dopływ rzeki Noteć. Długość rzeki wynosi 145,1 km, a powierzchnia jej dorzecza 4943 km²[1] Od jeziora Wielimie aż do Ujścia przez rzekę prowadzi szlak kajakowy. Fragment rzeki jest objęty rezerwatem Dolina Gwdy." - źródło Wikipedia. Wielokrotnie przejeżdżałem w życiu przy tej rzece, wielokrotnie także zastanawiałem się czy kiedyś będzie mi na niej pomoczyć kij. Przez przypadek dzięki swojej pracy wiem, na którym zakręcie i odcinku rzeki stoją głowacice. No i jest szansa, że sezon rozpocznę od połowu pstrągów na tej właśnie rzece. Jeden kolegę już namówiłem na wyjazd, na drugiego czekam potwierdzenie. A łącznie ma nas tam być około 20tu. Oj będzie się działo LIVE wkrótce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 28, 2017 Author Administrators Share Posted February 28, 2017 Już tuptam, nie mogę się doczekać pierwszej wyprawy na ryby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 4, 2017 Author Administrators Share Posted March 4, 2017 Szukamy rzeki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 4, 2017 Author Administrators Share Posted March 4, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 4, 2017 Author Administrators Share Posted March 4, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 4, 2017 Author Administrators Share Posted March 4, 2017 Przerwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 4, 2017 Author Administrators Share Posted March 4, 2017 Wojtek złowił.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Ale chudzinka. Ładny kropek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Ładna rzeka, ma potencjał. Kombinujcie i bawcie się dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 4, 2017 Author Administrators Share Posted March 4, 2017 Się poszło.... pękła jednocześnie w dwóch miejscach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts