Jump to content

Żyłka Wychwood DPF Flourocarbon

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Zanim "Trotkarze" się do Nas zarejestrują, to pewnie sporo czasu minie. Rozumiem, że niektórzy boją się hejtu prowadząc działalność związaną z wędkarstwem, ale my jesteśmy i będziemy trochę innym portalem niż wszystkie. Ponadto niejedno razem już za nami i pewnie nie jedno razem przed nami :beer-chugger:

Nie chodzi o słodkie wzajemne pierdzenie, ale o wzajemny szacunek i kulturę wypowiedzi. No ale nie o tym miało być.

Interesują mnie dwie opinie - pierwsza  o firmie Wychwood - wiem, że można to poszukać w sieci, ale sorry, po za to forum bardzo rzadko czytam opinie na innych forach o tym czy o tamtym.

No i interesuję mnie ta żyłka pod moją wagę ciężką, pod warunkiem, że zdarzę w tym roku wyjechać na grube karpiszony :P

Ktoś coś wie o tym produkcie więcej?

https://sklep-wedkarski.waw.pl/zylka-wychwood-dpf-flourocarbon-coated-mono-1000m.html

Jeżeli chodzi o Wychwood to marka znana średniej klasy. To takie polskie Mikado :) 

Żyłkę widziałem na żywo ale nie w akcji :/  produkt innowacyjny i warto spróbować bo cena dobra jak za taką ilość. (i kolor fajny :P)

• Administrators

Ten kolor m.in bardzo mnie zaciekawił, bo kiedyś używałem Salsa Quatrom Quantum i czerwień jakby w wodzie wydawała się mniejsza. a tutaj jeszcze do tego jest fluorocarbon i stonowany kolor. Coś myślę, że się skusze na to :icon_arrow1: