Administrators Grendziu Posted February 25, 2017 Administrators Share Posted February 25, 2017 Zanim "Trotkarze" się do Nas zarejestrują, to pewnie sporo czasu minie. Rozumiem, że niektórzy boją się hejtu prowadząc działalność związaną z wędkarstwem, ale my jesteśmy i będziemy trochę innym portalem niż wszystkie. Ponadto niejedno razem już za nami i pewnie nie jedno razem przed nami Nie chodzi o słodkie wzajemne pierdzenie, ale o wzajemny szacunek i kulturę wypowiedzi. No ale nie o tym miało być. Interesują mnie dwie opinie - pierwsza o firmie Wychwood - wiem, że można to poszukać w sieci, ale sorry, po za to forum bardzo rzadko czytam opinie na innych forach o tym czy o tamtym. No i interesuję mnie ta żyłka pod moją wagę ciężką, pod warunkiem, że zdarzę w tym roku wyjechać na grube karpiszony Ktoś coś wie o tym produkcie więcej?https://sklep-wedkarski.waw.pl/zylka-wychwood-dpf-flourocarbon-coated-mono-1000m.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinior Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Jeżeli chodzi o Wychwood to marka znana średniej klasy. To takie polskie Mikado Żyłkę widziałem na żywo ale nie w akcji produkt innowacyjny i warto spróbować bo cena dobra jak za taką ilość. (i kolor fajny :P) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 26, 2017 Author Administrators Share Posted February 26, 2017 Ten kolor m.in bardzo mnie zaciekawił, bo kiedyś używałem Salsa Quatrom Quantum i czerwień jakby w wodzie wydawała się mniejsza. a tutaj jeszcze do tego jest fluorocarbon i stonowany kolor. Coś myślę, że się skusze na to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts