Ostap Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Witam serdecznie Po tym jak zobaczyłem dzieło Ścigacza nie dawało mi to spokoju dlaczego nie wymyśliłem tego wcześniej  Miałem pudełko po swingerach i nie mogłem znaleźć dla niego zastosowania. Jak zobaczyłem wpis kolegi to mnie olśniło  Miałem małe słoiczki które walały się po torbie. Wszystko pasuje idealnie. Akurat miałem tych słoików 30 z czego jeden zgubiony a drugi potrzebny. Zostało 28 które wpasowałem w pudełko. Gąbki nie wyrzucałem bo ładnie trzyma wszystko. Materiał to plexi opal 4mm Dziś zostałem po pracy i zrobiłem. Nie lubię zostawać ale nie wytrzymałem ;D 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Swietna sprawa Łukasz. Extra wykonanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 noo @Ostap świetna robota może kiedyś i ja coś wymyślę aby te pudełka mi sie tak nie walały po torbie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Rewelacyjny pomysł i super wykonanie. Gdybyś tylko dorzucił wymiary puzderka, to można by oszacować, czy do transportu potrzebna jest przyczepka, czy jeno większy plecak podróżny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Pudełko ma około 33x21x4cm, małe mają 37.8mm szerokości i 35mm wysokości. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Ja osobiście przechowuje przynęty w takich pudełkach. Obecnie mam ich około 50 sztuk ale nie wszystkie jeszcze zapakowałem. Można je kupić na allegro za groszę. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 4 minuty temu, wedkarstwofeederowe.pl napisał: Ja osobiście przechowuje przynęty w takich pudełkach. Obecnie mam ich około 50 sztuk ale nie wszystkie jeszcze zapakowałem. Można je kupić na allegro za groszę. Hej Filippo . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Ringersa mam i ja. Ścigacz zrobił w zeszłym roku na Rybomanię i tylko nieliczni takie breloczki dostawali. Też używam tych pojemników na . Znalazłem też nieco większe, bo 50ml. A Ostap ma jeszcze lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Te moje małe do metody są spoko ;D Na grubego zwierza mam całą torbę w innych (większych) pudełkach w 100% szczelnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 11, 2019 Administrators Share Posted March 11, 2019 Ileż to lat szukałem małych pudełek do dumbli. Chodzilo głównie o to, aby były płaskie, a przedziałki były nueregulowe i szczelne. Wystarczyło kobietę puścić na zakupy i za 5zł kupiła sobie 3 sztuki do koralików, niestety dla Niej ale są już moje 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts