Jump to content

Nowości MAP Fishing

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• 3 months later...

485fb0b807eac66d260991eae2347622.jpg

Już nie taka nowość, ale mało znane rozwiązanie to system automatycznego i bezpiecznego klipsa czyli ACS. Więcej informacji na ten temat na moim blogu:

https://dlaryb.pl/blogs/entry/158-acs-innowacja-w-feederze/

Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione! 

• Like 1

• Administrators

Powiem tak, długo kręciłem nimi na Rybomanii, długo i gdybym przymierzał się do zakupu to pewnie ten kręciołek spełniłby moje oczekiwania. Chodził gładko i cicho. Plus system ACS - dobre rozwiązanie, ja nie stosuję klipsa na ogół, wierzę w siłę i celność swoich rzutów ale przy ACS pewnie bym to zmienił:champagne-2010:

Klip w kołowrotku jest tylko do czepiania żyłki po łowieniu aby nam się nie odwijała ze szpuli. Koniec tematu.

• Like 2

• Administrators
6 godzin temu, Ostap napisał:

Klip w kołowrotku jest tylko do czepiania żyłki po łowieniu aby nam się nie odwijała ze szpuli. Koniec tematu.

Dlatego łowisz tyle ile umiesz;)

41 minut temu, jakub_wr napisał:

Ciekaw jestem jak celujecie metr pod wyspę lub jakąś roślinność bez klipa. 

Jakoś dajemy radę, ryby pływają i szukają jedzenia jak łowimy, a na poważnie, Przy relaksacyjny łowieniu też nie używam, wierzę w swoje doświadczenie i precyzję spinningisty;) jak wyżej pisałem AcS jest super, bo klipie można zapomnieć i stracić naprawdę dużą rybę

• 1 month later...
  • Administrators

Może to nie nowość, ale dla mnie bardzo dobry wybór. Nie wytrzymałem i... Kupiłem żyłki i uciekłem nad wodę w Nienawiszczu. Jak dla mnie kołowrotek to taki który dawno szukałem, wyciągnął już 3 kg karpia i spisał się rewelacyjnie, ACS nie zawiódł:icon_arrow1:

Co do koszyczków, cholera, chyba biją Banjo na łeb i szyję, chodzi o ładowanie z super foremką. Dość szybko, niespodziewanie zaczynam być fanem tej marki.  Piszę tutaj m.in. o cenie do jakości:D Na koniec trochę prywaty. Prośba od chłopaków z Trotki z Warszawy, którzy są naszym stałym sponsorem portalu/forum i zarybień, czyli jednym słowem Fundacji "dla Ryb". Nie sugerujcie się proszę przy zakupach tym co jest online, towaru jest o wiele więcej, proszą o telefony i myślę, że są wstanie W dużej mierze nas zadowolić. Jeszcze raz z góry dziękuję chłopakom, że zaufali projektowi "dla Ryb":champagne-2010:

IMG_20170809_183607.jpg

IMG_20170809_183558.jpg

IMG_20170809_183552.jpg

IMG_20170809_183536.jpg

IMG_20170809_151513.jpg

• Like 1