Administrators Grendziu Posted March 14, 2017 Administrators Share Posted March 14, 2017 Kupiłem 6 malutkich krewetek wyglądających jak Rybka Nemo plus kryjòwki dla nich i ich nie ma.... Czyżby inne ryby je zjadły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Jest takie prawdopodobieństwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 14, 2017 Author Administrators Share Posted March 14, 2017 Jedynie bocja lub glonojad.... Hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Kupiłem 6 malutkich krewetek wyglądających jak Rybka Nemo plus kryjòwki dla nich i ich nie ma.... Czyżby inne ryby je zjadły? Krewetki wyglądające jak błazenek? Przecież wygląd rybki Nemo to odniesienie do błazenka, prawdopodobnie gatunku (Amphiprion percula). Gdzie tu podobieństwo skorupiaka wodnego do rybki? Ale jeśli kupiłeś jednak krewetki (nawet niepodobne do Nemo), to pewnie były na tyle małe, że albo się dobrze schowały, albo ryby je pożarły. Skorupiaki wodne, to lubiany pokarm rybi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 14, 2017 Author Administrators Share Posted March 14, 2017 Nie chcę kopiować fotki, bo nie zrobiłem, ale to wyglądało tak jak w tym linku - dla mnie to prawie jak NEMOhttp://krewki.blogspot.com/p/caridina-sp-crystal-red-crystal-black.html Jeno one były bardzo małe i coś je zjadło na maksa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Bocje na 100% 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Bocje są agresywne i wciągają wszystko. Najbardziej z tego gatunku Bocja Szara zwana Mysią. Małe krewetki nawet gubiki zjedzą, nawet te małe Endlera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts