ArekH Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Odrobinkę ordynarny prototyp, ale jak będzie mi wygodnie na tym robić, możliwe że powstanie lepszy. Przypony będą w końcu jednakowe na zwijadełku. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 21, 2017 Administrators Share Posted March 21, 2017 Maksymalna Twoja długość na Odrę to 90cm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 Przymiar jest na 100. Nie widać tego. Stosowałem różne, ale czym dłuższe, tym większa udręka przy rzucie i obsłudze. Srednia moja długość, to między 60 a 80cm. Dłuższe to już depresja przy braku brań. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 29 minut temu, ArekH napisał: Odrobinkę ordynarny prototyp, ale jak będzie mi wygodnie na tym robić, możliwe że powstanie lepszy. Przypony będą w końcu jednakowe na zwijadełku. Arku to ma działać nie wyglądać. Z tego co widze bedzie ok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Zasada wyciąganych bolcy sprawdza się w 100%. Mam taki sam system do przyponów na spławik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts