Administrators Grendziu Posted March 22, 2017 Administrators Share Posted March 22, 2017 Kupował ktoś, coś online jak w tytule. Jest wczesna wiosna i okazuję się, że w niedzielę po raz kolejny mogę nie dostać robali jakie chcę. Dla mnie czerwone grube robale robią najlepszą robotę, oczywiście szatkowane dżdżownice także jak i joker i pinka. Ale lubię te grubaśne czerwone (białe). Znalazłem taki sklep, ale nie wiem jak z jakością. Wiem, że robale można kupić u Nas w sklepach stacjonarnych, ale na razie nie ma tego o co proszę http://rob-tar.pl/pl/c/Zywe-Przynety/160 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 22, 2017 Author Administrators Share Posted March 22, 2017 A jednak będę miał robale to i połowię, to i podlinkuję kolegę https://dlaryb.pl/membermap/markers/marker/26-sklep-wędkarski-szymek/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Nie wiem jak teraz, wczesną wiosną. Ale w sezonie zapytywałem w Landsbergu To jak do południa we wtorek składasz zamówienie, czwartek po południu odbierasz.Mogą być nawet kolorowane, ale w jednym kolorze jeśli dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 A mnie zastanawia dlaczego my w swoim sklepie nie mamy robaków. Jest wszystko tylko nie ma tego na co ryby biorą. Prawda Grendziu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 22, 2017 Author Administrators Share Posted March 22, 2017 3 godziny temu, ArekH napisał: Nie wiem jak teraz, wczesną wiosną. Ale w sezonie zapytywałem w Landsbergu To jak do południa we wtorek składasz zamówienie, czwartek po południu odbierasz.Mogą być nawet kolorowane, ale w jednym kolorze jeśli dobrze pamiętam Lads coś tam coś tam proszę link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 W stacjonarnym zamawiam, przy dworcu PKS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts