Jump to content

Żywe przynęty online

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Kupował ktoś, coś online jak w tytule. Jest wczesna wiosna i okazuję się,  że w niedzielę po raz kolejny mogę nie dostać robali jakie chcę.

Dla mnie czerwone grube robale robią najlepszą robotę, oczywiście szatkowane dżdżownice także jak i joker i pinka. Ale lubię te grubaśne czerwone (białe).

Znalazłem taki sklep, ale nie wiem jak z jakością. Wiem, że robale można kupić u Nas w sklepach stacjonarnych, ale na razie nie ma tego o co proszę :221_see_no_evil:

http://rob-tar.pl/pl/c/Zywe-Przynety/160

Nie wiem jak teraz, wczesną wiosną. Ale w sezonie zapytywałem w Landsbergu ;) To jak do południa we wtorek składasz zamówienie, czwartek po południu odbierasz.Mogą być nawet kolorowane, ale w jednym kolorze jeśli dobrze pamiętam

A mnie zastanawia dlaczego my w swoim sklepie nie mamy robaków. Jest wszystko tylko nie ma tego na co ryby biorą. Prawda Grendziu?

• Administrators
3 godziny temu, ArekH napisał:

Nie wiem jak teraz, wczesną wiosną. Ale w sezonie zapytywałem w Landsbergu ;) To jak do południa we wtorek składasz zamówienie, czwartek po południu odbierasz.Mogą być nawet kolorowane, ale w jednym kolorze jeśli dobrze pamiętam

Lads coś tam coś tam proszę link :icon_arrow1: