ArekH Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Mam prosbę do wszystkich. Chyba?????? W końcu wytypowałem sobie maszynkę do cięższego Feedera. Ale choć u mnie na wsi sklepów w pip, tego nawijaka nie ma. Okuma Aventa 5000. Jeśli ktoś ma możliwość pomacać i opisać? Postawię flaszkę przy sposobności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 12, 2017 Administrators Share Posted April 12, 2017 22 minuty temu, ArekH napisał: Mam prosbę do wszystkich. Chyba?????? W końcu wytypowałem sobie maszynkę do cięższego Feedera. Ale choć u mnie na wsi sklepów w pip, tego nawijaka nie ma. Okuma Aventa 5000. Jeśli ktoś ma możliwość pomacać i opisać? Postawię flaszkę przy sposobności. U mnie w sklepie jest dość szeroka oferta Okumy, może jutro podjadę i zobaczę czy jest wybrany model, a jak znam życie to i nawet mi wypożyczą, o ile jest ten, który chcesz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 12, 2017 Author Share Posted April 12, 2017 Będę wdzięczny Darku. 5000 mnie interesuje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Stało się. Dłuuuugo biłem się z myślami. Jakiś czas temu u kluło Mi się w główce, pójść jedynie w Penn. Moj zapał zgasł po zakupie Fierce II. Stąd odpuściłem sobie zakup od Darka i zacząłem szukać dalej. Wytypowałem dwa modele. DAM SLS 5 5000 i WŁaśnie tytułowy z wątku. Zdecydował WB. Uznałem, że są sytuacje że może się przydać, tym bardziej przy tak sporej maszynce i wędziskach do jakich jest przeznaczony. Bawiłem się tą maszyną na targach, więc gabaryt Mnie nie zaskoczył. Taki miał być. Zaskoczyła Mnie praca. Jak za tą cenę, jest maślana niemal że. Dość dawno temu zakupiłem Daiwa Emcast. W niej, było czuć pracę mechanizmu. Sprzedałem, nie pasowała Mi. Ten opis jest jako pierwsze wrażenie i na sucho. Postaram się później dodać nawój, a po czasie satysfakcję z użytkowania. Muszę dodać, że sponsorem tego nawijaka są Moi teściowie, jako prezent na minione imieniny. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Witaj w klubie ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Cały rok się ze mną męczyły, ani chwili nie żałowałem tego zakupu. Bardzo dobry wybór 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Emilu, a Ty nie masz Longbow? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Stało się. Dłuuuugo biłem się z myślami. Jakiś czas temu u kluło Mi się w główce, pójść jedynie w Penn. Moj zapał zgasł po zakupie Fierce II. Stąd odpuściłem sobie zakup od Darka i zacząłem szukać dalej. Wytypowałem dwa modele. DAM SLS 5 5000 i WŁaśnie tytułowy z wątku. Zdecydował WB. Uznałem, że są sytuacje że może się przydać, tym bardziej przy tak sporej maszynce i wędziskach do jakich jest przeznaczony. Bawiłem się tą maszyną na targach, więc gabaryt Mnie nie zaskoczył. Taki miał być. Zaskoczyła Mnie praca. Jak za tą cenę, jest maślana niemal że. Dość dawno temu zakupiłem Daiwa Emcast. W niej, było czuć pracę mechanizmu. Sprzedałem, nie pasowała Mi. Ten opis jest jako pierwsze wrażenie i na sucho. Postaram się później dodać nawój, a po czasie satysfakcję z użytkowania. Muszę dodać, że sponsorem tego nawijaka są Moi teściowie, jako prezent na minione imieniny. Widzę że sezon 2019 będzie pod znakiem rekordów. Zakupiłeś konkretną wyciagarkę. Nawet auto z błota wyciągniesz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 Adamie, sam wiesz że na rzece potrzeba nawijaka z wykopem. Pracuję już nad tym, skąd wziąć fundusze na drugi, pod komplet Brzanówek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 22, 2019 Share Posted January 22, 2019 Arku dwa lata temu miałem Longbow, zeszły sezon Aventy. Stąd wiem, że to dobre kołowrotki. Emilu, a Ty nie masz Longbow? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts