Ostap Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Witam Przedstawiam prototyp linijki wykonanej dla Pana Sensei Jutro wysyłam do Piotra i będziemy modyfikować 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Piękna robota . Skoro to prototyp, to pomyśl o rozkładanej bo Sensej raczej narybku nie łowi . Tak poza tym to fajnie wyszło, szacunek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 2 godziny temu, Ostap napisał: Witam Przedstawiam prototyp linijki wykonanej dla Sensei Jutro wysyłam do Piotra i będziemy modyfikować Bardzo dziękuję za chęci, pomoc i współpracę. Sprzęcik wygląda doskonale. Oczywiście testy będą i zobaczymy co można dopracować lub zmienić, bo takiej zabawki jeszcze nie miałem. Ale to wszystko wspólnie dopracujemy. Grześ, wydłużenie linijki nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. Czasami brodzę w woderach, czasami płynę małą łódką, czasem łowię prądem, a w tych wypadkach, zbyt duża miarka nie mieści się do kieszeni lub plecaka. Łatwiej w tym wypadku wyciągnąć taśmę mierniczą, niż walczyć z 60 cm sztywnym przymiarem. No i nie wszystkie badania polegają na mierzeniu ryb wielkich. Czasem trzeba zmierzyć narybek lub raki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Spoko ja miałem na myśli składaną w pół 30 + 30 byłby już czymś mega. Tą wersja jak już pisałem też jest świetna, nie mogę dać polubienia bo przekroczyłem dziś już 10, jutro dam na pewno . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Dnia 27.04.2017 o 18:42, Grzes77 napisał: Spoko ja miałem na myśli składaną w pół 30 + 30 byłby już czymś mega. Tą wersja jak już pisałem też jest świetna, nie mogę dać polubienia bo przekroczyłem dziś już 10, jutro dam na pewno . To fajny pomysł z tym składaniem. Np. Taki zawias wycięty lub doklejony. Z pewnością Piotr to dobrze przeanalizuje, a Łukasz też nie da za wygraną i jak trzeba to coś wymyśli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Dnia 27.04.2017 o 18:46, elvis napisał: To fajny pomysł z tym składaniem. Np. Taki zawias wycięty lub doklejony. Z pewnością Piotr to dobrze przeanalizuje, a Łukasz też nie da za wygraną i jak trzeba to coś wymyśli. Ty tu mnie nie podpuszczaj, ledwie przed chwilą rozmawiałem z Ostapem, przesyłka w drodze, a tu już śmiałe pomysły. Spokojnie, wszystko się obejrzy, dopracuje i będzie maszynka jak marzenie. Kilkadziesiąt tysięcy ryb miało kontakt z linijkami, więc wiemy co nam potrzebne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Dnia 27.04.2017 o 18:46, elvis napisał: To fajny pomysł z tym składaniem. Np. Taki zawias wycięty lub doklejony. Z pewnością Piotr to dobrze przeanalizuje, a Łukasz też nie da za wygraną i jak trzeba to coś wymyśli. O to mi Panie właśnie chodziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 27, 2017 Administrators Share Posted April 27, 2017 Zmieniłem tytuł, choć nie wiem czy do ryb pl cz dlaRyb.pl miało być, jakby co zamienię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Bardzo fajne ja myślałem o przyszyciu - przyklejeniu miary do maty zawsze na miejscu nie trzeba przetrzymywać ryby nim znajdzie się i rozłoży metrówkę stresując dodatkowo rybkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Bardzo dziękuję Łukaszu, za rybny przybornik. Przesyłka wczoraj dotarła. Linijka wygląda świetnie. Teraz tylko trzeba czasu na łowienie i będą testy linijki dlaRyb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts