Kotwic Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 No to bawimy się w zgadywanie. Ze względu na to, że jednak potrzebuję dorzucić jeden "przyrząd" wędkarski do swojego arsenału, to możemy pobawić się w zgadywanie, co to będzie. Pytania są trzy: 1. W jakim sklepie zamierzam zakupić sprzęt? (nie mam pewności, co do dostępności towaru, ale czekam na odpowiedź). 2. Jakiego typu zamierzam kupić sprzęt, przykładowo: wędka typu bat, wędka spinning, kołowrotek, akcesoria większe (podbierak, sygnalizator) itp, itd. 3. Producent wspomnianego sprzętu, a dla odważnych: model-nazwa wybranego sprzętu. Chwilowo nagród się nie przewiduje, ale bawić się można bezstresowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Wydaje mi się że będzie to dyfuzor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 3, 2017 Administrators Share Posted May 3, 2017 Wędka elektryczna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Stawiam na sklep z pochodnymi drobiu. A na mniej poważnie. Przyrząd do pelletu. A, po za tym, to jest podłe pytanie Kotwic. Z tematu wędkarstwo jako całość, każesz nam trafić w stoper. zawęż poszukiwania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 (edited) 1. Decathlon, 2. Kołowrotek z wolnym biegiem, 3. Mitchell niestety nie wiem, który z dwóch modeli . Fajny pomysł, taki na luzie. Ciekaw jestem co planujesz, mam nadzieję, że się wkrótce dowiemy . Edited May 3, 2017 by Grzes77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted May 4, 2017 Author Share Posted May 4, 2017 19 godzin temu, Kubik napisał: Wydaje mi się że będzie to dyfuzor. Nie, nie będzie to ten sprzęt. Dyfuzor kupiło już dwóch szaleńców , choć przyczyną tej akcji była ma postać. Odpowiedź wadliwa. 19 godzin temu, Grendziu napisał: Wędka elektryczna? Nie szukam badziewia. Służbowy "sprzęt elektryczny" mi wystarczy. 18 godzin temu, ArekH napisał: Przyrząd do pelletu. A, po za tym, to jest podłe pytanie Kotwic. Z tematu wędkarstwo jako całość, każesz nam trafić w stoper. zawęż poszukiwania. Ach Ty leniuszku już niemłody, pokombinować się nie chce? Dzięki Grześ za podjętą próbę, niech to będzie przykładem że można. Skoro potrzeba podpowiedzi, to niech będzie. Grześ w jednej z odpowiedzi był bliski prawidłowego typowania. Chodzi o kołowrotek (ale nie ta wersja o której wspomniano). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 4, 2017 Administrators Share Posted May 4, 2017 9 minut temu, Kotwic napisał: Grześ w jednej z odpowiedzi był bliski prawidłowego typowania. Chodzi o kołowrotek (ale nie ta wersja o której wspomniano). Kołowrotek elektryczny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Kołowrotek elektryczny:221_see_no_evil:A widziałem takowy. Co prawda nie w seryjnej produkcji ale pewne usprawnienie dla osoby niepelnosprawnej w wersji hand made. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Stawiam na Centrepin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 Ach leniuszki, leniuszki. Dnia 5.05.2017 o 07:36, ArekH napisał: Stawiam na Centrepin. Niestety, nie trafiłeś (gdzieś tam w głowie mam plan by kupić bolonkę i centerpina, ale nie lubię mieć zbyt wielu wędek, więc najpierw coś musiałbym sprzedać). No to żeby było łatwiej. Zamówiony jest kołowrotek ( w założeniu: spinningowy). Sklep gdzie zrobiłem zakup, współpracuje z nami. No to próbujcie zgadnąć producenta kołowrotka (wspomniany sklep nie ma go w swojej standardowej ofercie, ale zamówili dla mnie, za co dziękuję). Jak sprzęt dojdzie, to będą testy i mam nadzieję powstanie artykuł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts