Jump to content

Nowy koszyk z Haldorado.

mirek
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Fajne rozwiązanie na rzeki, dobrze, że na końcu był film:icon_arrow1:

Done Gabor ma wiele fajnych pomysłów. Ten również wydaje się być ciekawy. Martwi mnie tylko cena tego koszyczka, bo w przeliczeniu na nasze to od 13,50- 16,20 zł /szt w zależności od masy.

To może być niezłe rozwiązanie na spory uciąg. Tylko tak jak pisze Daniel, kwestia ceny. 

• Administrators

Ceny normalne jak Guru czy inne Korumy i Banja, więc w czym problem?

Ceny normalne jak Guru czy inne Korumy i Banja, więc w czym problem?

Korumy, Banja i Guru pochodzą z wysp, a Haldorado z Węgier! Nie widzisz różnicy? Forint to nie Funt, a Haldorado to nie Guru czy Preston!

• Administrators
40 minut temu, elvis napisał:

Korumy, Banja i Guru pochodzą z wysp, a Haldorado z Węgier! Nie widzisz różnicy? Forint to nie Funt, a Haldorado to nie Guru czy Preston!

No właśnie nie. 

Dome Gabor to znakomity wędkarz i jeszcze lepszy sprzedawca. Nie puściłby na rynek tandety. Zobaczcie wszystkie firmy sprzedają koszyczki zwykłe a oni pomalowane warstwą ochronnego lakieru. To samo spławiki Cralusso na filmach z mistrzostw świata widać, jak anglicy używali właśnie tych spławików, chyba lepsze niż Krumy i Drennany.

Co do tego koszyka to faktycznie drogi, ale wg mnie w tym przypadku za ceną idzie jakość a nie firma. Ja bym nie kupił, bo dużo tracę na Wiśle, ale ja to ja. Ogólnie gdyby weszli na nasz rynek, to byłbym "stałym" klientem ;).

• Like 2

No właśnie Grzesiu, myślę tak samo. Miałem nawet zapytać czy byś ich używał na Wiśle np. w Świerżach.
A co do Cralusso to faktycznie klasa sama w sobie.

Przed chwilą, elvis napisał:

No właśnie Grzesiu, myślę tak samo. Miałem nawet zapytać czy byś ich używał na Wiśle np. w Świerżach.

Ja używam w większości swoje koszyki jednak kiedyś na allegro znalazłem sprzedawcę, od którego nabyłem bardzo pojemne koszyki 120 i 150 ;). Żeby mieć darmową przesyłkę, to kupiłem za 400 PLN. Już nie widzę tych koszyków na allegro, lecz gdy znajdę to zakup dokonam ponownie. 

Może kiedyś znajdę chwilę i zrobię własne podróby koszyków Gabora ;)

• Like 1