ktomarcel Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) 1 mają zawitałem nad wodą w poszukiwaniu karpia. To, że jest to woda komercyjna nie zawsze wracam o rybie do domu. Nasza zasadzka była 48 h ja czyli Marcin Krzyżanowski wraz z przyjaciółmi Kuba Welęc i Rafał Zalewski z Friends Carp Team z Żuromina i sklep Trotka. Pierwsza moja ryba wpadła już wieczorem a kolejne dwie w dzień i kolejny dzień . 1 ryba 12kg , 2 ryba 11kg i 3 ryba 13kg i reszta oto fotki z majówki Edited May 5, 2017 by ktomarcel 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 5, 2017 Administrators Share Posted May 5, 2017 Łowcę to ja bardzo dobrze kojarzę Na co padły miski? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktomarcel Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 Delikatnie, woda zimna więc dwa palety 12 truskawki powieszone kuku pływającym a firma "STALOMAX" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktomarcel Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 A dosłownie garstka peletu na donecenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 5, 2017 Administrators Share Posted May 5, 2017 1 minutę temu, ktomarcel napisał: A dosłownie garstka peletu na donecenie Woda zimna, nie ma co przesadzać. Muszę w końcu wziąć się za testy Aller Aqua, bardzo dużo pozytywnych opinii słyszę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Gratki. Super wynik i zazdroszczę wyprawy. Ps. Mam nadzieję, że już na stałe zagościsz w tym wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts