stas1 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Z dedykacją dla Grzesia,feeder nie bolonka Materiałowy pokrowiec i fajne zabezpieczenie końcówek,lekkie jak piórko i elegancko wykonane. Średnica przy korkowo gumowej rękojeści to niecałe 11mm,bardzo smukły,cw 20-40gr,strach się bać trzymać to w rękach ,jeden z niewielu wędzisk które zachwyca Szkoda że tylko dwie szczytówki węglowe,może komuś delikatny opis się przyda 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 6, 2017 Administrators Share Posted May 6, 2017 Miałem ją w rękach na poprzedniej Rybomanii, już witałem się z gąską, no ale wygrała D..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 A ile to cudo kosztuje ? Do jesieni mam czas, teraz ćwiczę bat, od czerwca Wisła, a od września wracam do pickerów. Spowodowane jest to presją "lamusów" na moim ulubionym łowisku, zaczynają się grille, potem będą pływać itp. Nad Wisłą odpocznę . Kaske mogę wyłożyć w każdej chwili, ale nie chcę później pluć sobie w lusterko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 https://sklepdrapieznik.pl/sklep/matrix/16601-matrix-slim-legend-feeder-330m-20-40g.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Faktycznie, zapomniałem o Legendzie. Świetny kijek i podobnie jak Darek byłem nim zachwycony na poprzedniej Rybomanii. Oglądałem go również i w tym roku i już mi tak nie leżał jak poprzednio, ale nadal zrobił świetne wrażenie. No i widzę, że cena też dość atrakcyjna, bo był chyba nieco droższy. Super robota! @stas1 , ale czy to oznacza, że Ty go masz, bo data na zdjęciach jest świeżutka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted May 7, 2017 Author Share Posted May 7, 2017 Mam możliwość potestować,musze sprawdzić czy będzie to dobra opcja zamiast sphery 3.30 ale wątpię.Dwie szczytówki tylko i cw mniejsze no ale kasa niższa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Staś jak byś mógł jeszcze szczytówkę zwymiarować. Dwie szczytówki wystarczą, teraz "zabiłeś mi ćwieka". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 7, 2017 Administrators Share Posted May 7, 2017 A do mnie coraz częściej dochodzi, że na komercję wystarczą kije do 3m no może 3,3m. Szybciej, przyjemniej i finezyjnie @Kubik oddawaj windcasta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Bardzo dużo czasu Ci to CHłopcze zajęło. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 7, 2017 Administrators Share Posted May 7, 2017 Przed chwilą, ArekH napisał: Bardzo dużo czasu Ci to CHłopcze zajęło. Bo np już na jeziorach łowię zawsze bardzo daleko, tyle ile fabryka dała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts