Administrators Grendziu Posted May 7, 2017 Administrators Share Posted May 7, 2017 Trzymałem ostatnio te robale w ręce. Dla mnie to wyglądało jak zmutowane ochotka w powłoce kolonia po białych robakach. Dość zywotna, drobna, francuska larwa. @Kubik, @stas1 @elvis stosowaliście na zawodach. Niby drogo 14zł za opakowanie, ale w zanęty zawodniczek i tak ładujemy więcej kasy przecież Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 11, 2017 Author Administrators Share Posted May 11, 2017 @Kotwic z dedykacją dla Ciebie - gatunek obcy, larwa czegoś tam Jedni łowią na to uklejki na zawodach , a ja będę łowić karpie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Nigdy tej przynęty nie stosowałem, słyszę i czytam o niej od daaaawna. Jej skuteczność jest kontrowersyjna. Choc ponoć wytrzymałość na + Nie mam własnego zdania, bo niby skąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 11, 2017 Author Administrators Share Posted May 11, 2017 Dziwne stworzenie i zmutowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts