Grzes77 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Pobliska zaporówka (PZW - 2km od domu), rozłożyłem sprzęt już o 5 i poza kilkoma krąpiami weszły mi na pellet 8mm dwa jaziki 37 i 40cm, czyli nie jest źle. Oczywiście zestawy methoda testuję moje Behry po małym tuningu ;). 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 16, 2017 Administrators Share Posted May 16, 2017 Świetna fotka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 Fota normalna, dobrze jednak, że oba aparaty w telefonie mam 16mpx to nie musiałem ryb długo męczyć tylko cykałem kiedy było możliwe z przedniego aparatu widząc efekt na wyświetlaczu. Od ostatniego wpisu nic się nie zmieniło, za 30-40 minut zwijam majdan . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Co to za woda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 Janików, ja przeważnie siedzę zaraz za torami, jak mam zajęte to siadam przed torami od lasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Tam jeszcze nie byłem. Mam zamiar kiedyś tam pojechac i na z. Kutyska. O tym ostatnim słyszałem dobre opinie tylko ponoć z dojazdem do wody ciężko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 1 minutę temu, cygan786 napisał: Tam jeszcze nie byłem. Mam zamiar kiedyś tam pojechac i na z. Kutyska. O tym ostatnim słyszałem dobre opinie tylko ponoć z dojazdem do wody ciężko. To przybądź mężny łowco w czwartek o 4 rano a połowimy nad Janikowem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 W czwartek nie dam rady bo moja pracuje na 1 zm. A musze juniora do szkoły wyprawic. Dziś ma wolne to sobie na Borki wyskoczyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 Spoko, ja w czwartek postaram się o kolejne rybki, może znów Jazie, bo spodobała mi się z nimi walka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Jest szansa na czwartkowy wypad na Janików. Właśnie się dowiedziałem że małżonka ma wolne. Dałbyś kilka uwag z czym tam jechać(co w koszyk i na hak). Jutro wieczorem dam znać czy będę na 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts