Grzes77 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 https://sklepdrapieznik.pl/sklep/rodpod-y-feeder-arm-y/11437-ramie-preston-dutch-master-feeder-arm.html Sprzedam ramię jak w linku i tytule. Nie przypominam sobie, by kiedy kolwiek było nad wodą, z uwagi, iż mam 4 inne feeder army a to jest dla mnie za duże. Cena 150 PLN, pokryję koszt przesyłki. Ramie nie nosi śladów użycia, zaciski mają ślady przekładania "z sterty na stertę", ale nie jakieś wielkie, widać wszystko na zdjęciach. Nie posiadam paragonu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 16, 2017 Administrators Share Posted May 16, 2017 Obiecałem, to pomagam, poszło na FB - będę to robić cyklicznie, mamy tam ponad 5tyś fanów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 17, 2017 Author Share Posted May 17, 2017 10 godzin temu, Grendziu napisał: Obiecałem, to pomagam, poszło na FB - będę to robić cyklicznie, mamy tam ponad 5tyś fanów No i bajka. Ja wystawię to jeszcze na innym forum, gdzie jestem od 2008r oraz olx. Spiny nie mam ze sprzedaniem tego, jak leżały, to mogą jeszcze poleżeć . Ceny też są ostateczne bo przesyłki to kwota 20-25 PLN/szt . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts