Grzes77 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 http://sport-fishing.pl/produkt/147/bat-area-pro-7307-pf-7m Bat jak w tytule i linku. Kupiłem na rybomanii w Lublinie w grudniu 2016r. Bat nigdy nieużywany, kupiłem bo miałem inne plany, wyszło jak zwykle. Bat nie ma śladów użytkowania, nie ma rys, igła. Zrobiłem zimą wklejkę do montowania zestawów i tyle. Cena 500 PLN pokrywam przesyłkę. Gdzieś zapodziałem paragon z gwarancją, za dużo tych gadżetów uzbierałem i nie pamiętam gdzie odłożyłem paragon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 18, 2017 Administrators Share Posted May 18, 2017 @Grzes77 masz konto na FB - bo mam zapytanie o ten sprzęt na Fanpage dla Ryb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 18, 2017 Author Share Posted May 18, 2017 12 minut temu, Grendziu napisał: @Grzes77 masz konto na FB - bo mam zapytanie o ten sprzęt na Fanpage dla Ryb Nie posiadam fb, a bat chwilowo zarezerwowany, czekam na ostateczną odpowiedź. Oczywiście mogę odpowiedzieć zainteresowanemu przez forum tylko bo każdy nowy kolega to baza doświadczeń itp . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 20, 2017 Author Share Posted May 20, 2017 Bat aktualny, czekałem dwa dni na odpowiedź i się nie doczekałem. W dzisiejszych czasach honor to sprawa zapomniana. Jak się prosi o zaklepanie, to powinno się dać znać co i jak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 (edited) ,czy jest lekki Edited June 29, 2017 by stas1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted June 29, 2017 Author Share Posted June 29, 2017 5 godzin temu, stas1 napisał: ,czy jest lekki Lekki i szybki w teorii bo w praktyce nie sprawdziłem. Moim zdaniem klasa sama w sobie, tylko że ja bata używam 2-3 razy w sezonie i tego po kupnie było mi zwyczajnie szkoda użyć, jeszcze dziewica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted August 15, 2017 Author Share Posted August 15, 2017 Dziś rozdziewiczony, więc wycofuję ofertę, w sumie dobrze wyszło, bo bym za bezcen puścił fajny sprzęt Temat można usunąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts