Jump to content

Gruntówka Daiwa Twilight Specjalist 1,75 lbs

Grzes77
 Share

Recommended Posts

Jak w tytule delikatne gruntówki idealne do methody i elektronicznych sygnalizatorów, sprzedaję bo nie wędkuję już w ten sposób. Smukłe blanki z zapasem mocy, na których ekstra holuje się 5kg karpia i 20cm płoć - typowy parabolik. Wędki kupione 3-4 lata temu więc po gwarancji. Kosztowały około 400 PLN/szt mnie interesuje 200PLN/szt - pokryję koszt przesyłki. Wędki użyte max kilkanaście razy, nie naszą odprysków lakieru, gdzieniegdzie delikatne ryska może się trafić, ale powierzchowna od zwykłego użytkowania. Kije naprawdę godne uwagi.

20170516_150414.jpg

20170516_150349.jpg

• Like 1

Dziwi mnie małe zainteresowanie tymi kijkami. Z wszystkich wystawionych na sprzedaż rzeczy te wg mnie mają najkorzystniejszy stosunek cena - jakość. Tylko te kijki i bat zostały mi po 2 dniach od wystawienia, nie licząc feeder arm. Świadczy to chyba o tym, że byle czego nie sprzedaję ;).

Te kije idealne do sygnalizatorów pod methodę lub methodę z torebkami pva ;).

Edited by Grzes77

By nie być gołosłownym zważyłem jednego kija. Kij tej klasy 3,6m waży tylko 233g, chyba to o czymś świadczy. Tylko najlepsze feedery przy tej długości tyle ważą ;).

20170518_171730.jpg

20170518_171721.jpg

• 3 weeks later...

Dziś dopiero obejrzałem Grzesiowe Daiwy,po prostu Bajka,towar idealny sklepowy.Grześ pięknie zapakował towar pancernie dotarł bez najmniejszego zarysowania.Dzięki Grześ 77,już ich nie oddam:D

• Like 3