Jump to content

Wędkarstwo wg Grzes77

Grzes77
 Share

Recommended Posts

Idzie petarda :champagne-2010:

Od tego nowego filmu wrzucam moje "wypociny" w tym temacie. Wcześniejsze filmiki można zobaczyć na moim profilu YT B|. Mam jeszcze w planach 3 petardy i mniejsze "wypociny" ;).

• Like 6

Świetny patent Grześ. A ja już chciałem wyzbyć się tych podajników, a tak dostaną drugie życie. W tych Behr podoba mi się to, że pomimo nie do końca przemyślanych żeberek mają oblane obciążenie. Tam nie ma co odpaść. A ostatecznie można usunąć żebra i po wywierceniu 2 otworów mamy idealny podajnik pod PVA. Praktycznie niezniszczalny. Brawo Ty. :champagne-2010:

• Like 1

Dziękuję koledzy za miłe słówko :champagne-2010:.

Te podajniki to naprawdę mistrzostwo a na allegro dostępne są od 4 zeta, czyli tanie jak "barszcz" B|

Ja jeszcze nie oglądałem, ale widziałem czołówkę i jest świetna. Wieczorem obejrzę, bo w pracy nie będzie jak.

• Like 1

Dla mnie
W podobny sposób można przerobić podajniki Hybryda Guru. Wystarczy przeciąć te dwa miejsca w których mocowana jest rurka.

• Like 1

23 godziny temu, elvis napisał:

Dla mnie emoji378.pngemoji106.pngemoji122.png
W podobny sposób można przerobić podajniki Hybryda Guru. Wystarczy przeciąć te dwa miejsca w których mocowana jest rurka.

Tak myślałem, że komu, jak komu, ale Tobie się ten pomysł spodoba ;).

Od dłuższego czasu uważam, że mamy bardzo podobne podejście do tematu i to się zgadza, bo już pomyślałeś o Guru, o to chodzi :champagne-2010:B|.

6 godzin temu, elvis napisał:

@Grzes77 , a co myślisz o tym? e96dd7be4bdb038d6e2f483edafcb41f.jpg

f2b7b628bdd8d654117f2f305c4bd899.jpg

Myślę, że ten podajnik ma trochę inny odcień, niż moje, ale chyba to przez światło :champagne-2010:B|.

A tak poważnie, to fajny pomysł, ja jednak pozostanę przy usuwaniu tego żebra, w sposobie, który pokazałeś ma zupełnie inny i fajny urok ten koszyczek ;).

Podgrzewałeś Daniel przed wygięciem to żeberko? Podoba mi się ten pomysł, bo jednak mam małe obiekcje do możliwości utrzymania zanęty w podajniku po jego całkowitym usunięciu.