Grzes77 Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Idzie petarda Od tego nowego filmu wrzucam moje "wypociny" w tym temacie. Wcześniejsze filmiki można zobaczyć na moim profilu YT . Mam jeszcze w planach 3 petardy i mniejsze "wypociny" . 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 28, 2017 Administrators Share Posted May 28, 2017 Zdążyłem obejrzeć tylko czołówkę. Klasa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Świetny patent Grześ. A ja już chciałem wyzbyć się tych podajników, a tak dostaną drugie życie. W tych Behr podoba mi się to, że pomimo nie do końca przemyślanych żeberek mają oblane obciążenie. Tam nie ma co odpaść. A ostatecznie można usunąć żebra i po wywierceniu 2 otworów mamy idealny podajnik pod PVA. Praktycznie niezniszczalny. Brawo Ty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 29, 2017 Author Share Posted May 29, 2017 Dziękuję koledzy za miłe słówko . Te podajniki to naprawdę mistrzostwo a na allegro dostępne są od 4 zeta, czyli tanie jak "barszcz" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Ja jeszcze nie oglądałem, ale widziałem czołówkę i jest świetna. Wieczorem obejrzę, bo w pracy nie będzie jak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Dla mnie W podobny sposób można przerobić podajniki Hybryda Guru. Wystarczy przeciąć te dwa miejsca w których mocowana jest rurka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 30, 2017 Author Share Posted May 30, 2017 23 godziny temu, elvis napisał: Dla mnie W podobny sposób można przerobić podajniki Hybryda Guru. Wystarczy przeciąć te dwa miejsca w których mocowana jest rurka. Tak myślałem, że komu, jak komu, ale Tobie się ten pomysł spodoba . Od dłuższego czasu uważam, że mamy bardzo podobne podejście do tematu i to się zgadza, bo już pomyślałeś o Guru, o to chodzi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 @Grzes77 , a co myślisz o tym? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted June 1, 2017 Author Share Posted June 1, 2017 6 godzin temu, elvis napisał: @Grzes77 , a co myślisz o tym? Myślę, że ten podajnik ma trochę inny odcień, niż moje, ale chyba to przez światło . A tak poważnie, to fajny pomysł, ja jednak pozostanę przy usuwaniu tego żebra, w sposobie, który pokazałeś ma zupełnie inny i fajny urok ten koszyczek . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Podgrzewałeś Daniel przed wygięciem to żeberko? Podoba mi się ten pomysł, bo jednak mam małe obiekcje do możliwości utrzymania zanęty w podajniku po jego całkowitym usunięciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts