ArekH Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Witam wszystkich naszych forumowiczów. Nie, nie pomyliłem się kochani i wydaje Mi się że dobrze wybrałem wątek. To My sami z Się, tworzymy co na Portalu powstaje. To dzięki Nam, jest tu co czytać i po co zaglądać. Nie wystarczy wejść na Forum i stwierdzić że z nów nic ciekawego nie ma. Ze by to Coś było, Ktoś, musi napisać. Każdy z Nas, ma jakieś przeżycia, spostrzeżenia wędkarskie lub życiowe. To takie drobiazgi nas tu skupiają i tworzą społeczność. Pomóżcie, bądźcie z Nami. Bo my mamy ograniczone możliwości, Wiara z Forum może to ożywić. Zapraszam. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 16, 2017 Administrators Share Posted June 16, 2017 3 godziny temu, ArekH napisał: Witam wszystkich naszych forumowiczów. Nie, nie pomyliłem się kochani i wydaje Mi się że dobrze wybrałem wątek. To My sami z Się, tworzymy co na Portalu powstaje. To dzięki Nam, jest tu co czytać i po co zaglądać. Nie wystarczy wejść na Forum i stwierdzić że z nów nic ciekawego nie ma. Ze by to Coś było, Ktoś, musi napisać. Każdy z Nas, ma jakieś przeżycia, spostrzeżenia wędkarskie lub życiowe. To takie drobiazgi nas tu skupiają i tworzą społeczność. Pomóżcie, bądźcie z Nami. Bo my mamy ograniczone możliwości, Wiara z Forum może to ożywić. Zapraszam. Łoooo Matko z pietruszką, ruszyłeś moje serce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Jestem pod wrażeniem Arek,masz duże LUBIĘ TO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 To forum w porównaniu do innych jest "idealne". Z jednej strony nie wymarło jak inne, z drugiej strony nie ma motłochu i masy teoretyków, są konkretne osoby bawiące się i czerpiące jak najwięcej przyjemności z naszego hobby. Zauważyłem, że w większości jesteśMy w podobnym wieku, więc maMy doświadczenie, którym się wymieniaMy. No i kulura i klimat jest niepowtarzalny. Z jednego mam ciągłą polewkę, gdy widzę nieraz "inne" forum. Podkreślalją ciągle jaką mają kulturę a ciągle po kimś jadą, to tak jak alkoholik, który podkreśla, że jest abstynentem, bo już godzinę nie pije . Dobrze, że tu tak nie ma i obyśMy do tego nie dopuścili 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Bo na tym forum łączy Nas pasja i potrafimy się nią dzielić. Nikt nie widzi problemu by podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Dzięki temu forum zacząłem "kumać" methodę. Każdy z chłopaków ma wkład w moją wiedzę. Cierpliwości to oni mieli i mają do mnie Bóg zapłać im za to 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 17, 2017 Administrators Share Posted June 17, 2017 Mało Nas, ale bez hejtu, mimo czasem ròżnicy zdań, jest kultura i oby tak było na zawsze 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Mało Nas, ale bez hejtu, mimo czasem ròżnicy zdań, jest kultura i oby tak było na zawsze:champagne-2010:Kulturalni ludzie to jest kultura. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Fakt chlopaki taki jest ze na forum jest milo , i przytulnie ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Mało Nas, ale bez hejtu, mimo czasem ròżnicy zdań, jest kultura i oby tak było na zawsze:champagne-2010:Darek kto się czubi ten się lubi Czasami bym Ci chętnie tyłek skopał, ale wiem, że to też działa w drugą stronę hahaha najważniejsze dla mnie tutaj jest, że wszyscy jesteśmy równi. Nie ma równych i równiejszych, tych którzy lepiej łowią i co gorzej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 Emilu, to otwarty wątek. Kop Mu tyłek na zamkniętym . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts