stas1 Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 (edited) Po miesięcznej przerwie od wędkowania dotarła do mnie informacja że koledzy z Team Barbus organizują zawody.nie wytrzymałem.Z sercem na ramieniu postanowiłem wziąć w nich udział,zdrowie jeszcze nie te i obawiałem się czy dam radę wytrzymać 6h w pełnym słońcu,było ciężko ale jakoś wytrzymałem,choć po 4h miałem ochotę się zwinąć,Ale wracając do tematu zjechało się 20 osób z różnych miejsc i różnych drużyn,Matrixa,Match Pro,Fkk,FTR,Winnera,Team Gozdawa i oczywiście naszego Team Barbus,Szczęście jednak nie dopisało pierwsza ryba zacięcie jest duża ryba wchodzi krzaki i tyle,potem dużo drobniejszej ryby i ponownie duże potężne branie ,fajny hol ryba około 10kg jest w podbieraku zaczynam wyciągać ryba ostatkiem sił wyskakuje z podbieraka i przecina płetwą żyłkę główną ręce mi opadły,Chłopaki łowią próbuje dogonić ale już mi to jakoś nie wychodzi,ogólnie połowione wszyscy zadowoleni ale niedosyt u mnie pozostaje,gdyby udało się wyeliminować spinki tak częste w metodzie byłoby pudło na najwyższym stopniu.Ale będzie lepiej ,jedziemy dalej,w niedziele pierwsze zawody okręgowe na Odrze ,trzeba będzie się przestawić na inne łowienie ale też je lubię.Cieszy nas fakt że nasze skromne zawody zaczynają nabierać rumieńców. U nas jest wesoło i bez napięć, bo najważniejsze jest że to tylko zabawa Edited June 17, 2017 by stas1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Gratulacje Stasiu, po chorobie nie tyle wynik ważny, co czas spędzony nad wodą i to w doborowym towarzystwie. Połamania jutro na Odrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 Za tydzień okręgowe,dzisiaj na tym łowisku są Mistrzostwa Polski w spławiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Moje niedoczytanie no to za tydzień połamania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Super relacja Stachu. Gratuluję wyniku no i samozaparcia po chorobie. Myślę że wynik niezły. Pozdrawiam i powodzenia w następnym starciu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Stachu super ! Jest zdrowko ! Jest zabawa Gratulacje ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Fajnie Stasiu, że wracasz i to w takim tempie do zdrowia i wędkarstwa. Ja jutro będę się zmagał z rybkami i mam nadzieję, że za dużo ich nie stracę i że w ogóle będą brały. Założyłem podajnik z gumą tak dla pewności.Jeszcze raz gratulacje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Fajne takie zawody, inne niż wszystkie. Staszek forma jest, ograłeś widze mistrza Polski w feederze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 Tak udało mi się 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Gratulacje i Powodzenia za tydzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts