Chaotic Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 (edited) Witajcie Użytkownicy Od jakiegoś czasu Was podglądam i sam nie wiem , dlaczego wcześniej się nie zarejestrowałem. Robicie tu świetną robotę i cholernie przyjemnie się Was czyta. Mam na imię Olek , mieszkam w Poznaniu, 3/4 życia wędkowałem wyłącznie spławikiem i mimo, że jakieś 7 lat temu totalnie mi odwaliło na punkcie koszyka i łowię zawsze i wszędzie z gruntu - to i tak bez spławikówki się nad wodę nie ruszam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Chaotic Edited June 22, 2017 by Chaotic interpunkcja 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Siemka Olo. Miło że jesteś z nami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Cześć, miło Cię widzieć. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2017 Administrators Share Posted June 22, 2017 54 minuty temu, Chaotic napisał: Witajcie Użytkownicy Od jakiegoś czasu Was podglądam i sam nie wiem , dlaczego wcześniej się nie zarejestrowałem. Robicie tu świetną robotę i cholernie przyjemnie się Was czyta. Mam na imię Olek , mieszkam w Poznaniu, 3/4 życia wędkowałem wyłącznie spławikiem i mimo, że jakieś 7 lat temu totalnie mi odwaliło na punkcie koszyka i łowię zawsze i wszędzie z gruntu - to i tak bez spławikówki się nad wodę nie ruszam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Chaotic A ja się dziwię, że jeszcze naszej nowej wody nie odwiedziłeś, bo masz żabi skok A na poważnie, Witaj Mniej poważnie, gdzie ja Ciebie ostatnio widziałem, Rybomania, zlot etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Witamy na pokładzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 22, 2017 Administrators Share Posted June 22, 2017 Acha i jako zawodowiec mam nadzieję, że odwiedzisz Nas na zawodach towarzyskich, bo mimo, że to jest impreza towarzyska, to zrobiona na wysokim poziomie, a z tego co pamiętam, to @Chaotic lubił rywalizację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Ooooo!!!! Jest i Olo!Witamy na pokładzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Witaj Olo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Siemka witamy na pokładzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Witaj i rozwijaj skrzydła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts