Jump to content

Powitanie

Chaotic
 Share

Recommended Posts

Witajcie Użytkownicy

Od jakiegoś czasu Was podglądam i sam nie wiem , dlaczego wcześniej się nie zarejestrowałem.

Robicie tu świetną robotę i cholernie przyjemnie się Was czyta.

Mam na imię Olek , mieszkam w Poznaniu, 3/4 życia wędkowałem wyłącznie spławikiem i mimo, że jakieś 7 lat temu totalnie mi odwaliło na punkcie koszyka i łowię zawsze i wszędzie z gruntu - to i tak bez spławikówki się nad wodę nie ruszam.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Chaotic

Edited by Chaotic
interpunkcja
  • Like 4

• Administrators
54 minuty temu, Chaotic napisał:

Witajcie Użytkownicy

Od jakiegoś czasu Was podglądam i sam nie wiem , dlaczego wcześniej się nie zarejestrowałem.

Robicie tu świetną robotę i cholernie przyjemnie się Was czyta.

Mam na imię Olek , mieszkam w Poznaniu, 3/4 życia wędkowałem wyłącznie spławikiem i mimo, że jakieś 7 lat temu totalnie mi odwaliło na punkcie koszyka i łowię zawsze i wszędzie z gruntu - to i tak bez spławikówki się nad wodę nie ruszam.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

Chaotic

A ja się dziwię, że jeszcze naszej nowej wody nie odwiedziłeś, bo masz żabi skok :P

A na poważnie, Witaj:champagne-2010: Mniej poważnie, gdzie ja Ciebie ostatnio widziałem, Rybomania, zlot etc :D

• Administrators

Acha i jako zawodowiec mam nadzieję, że odwiedzisz Nas na zawodach towarzyskich, bo mimo, że to jest impreza towarzyska, to zrobiona na wysokim poziomie, a z tego co pamiętam, to @Chaotic lubił rywalizację.:mauvaisepeche: