stas1 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Nie moja bajka ,zastanawiam sie po co jak metoda jest tam najlepsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 (edited) Też widziałem, nastawili się na grubo a te rybki wystarczy lekkim federem łowić. I pewnie mieliby ich więcej gdyby dali mniejsze kuleczki. Wiadra zanęty też tam nie są potrzebne, pamiętam jak lowilismy na pusty podajnik z przynętą na włos. Edited June 22, 2017 by jakub_wr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 Rozwalił mnie komentarz o łowieniu ekstremalnym pod krzaczkiem ,przeciez to standard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Ta muza i ci 4 kolesie nie wiem czemu przypomnieli mi Czeski hicior, czyli kolesi z bajki "sąsiedzi", tylko z tą różnicą, że tamtych było 2. Teraz to tylu "fachmanów" pojawiło się w necie, że zabraknie Nam czasu by to wszystko obejrzeć . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 Zgadza się ,znam tą wodę,zajęli cały kanał a byli w jednym z najlepszych miejsc,wiem lubia tak łowić i to szanuje ale łowiąc tam na metode przez kilka nocy to by ręką nie mogli ruszyć, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts