Jump to content

Splot live- pierwsze kroki na zawodach czyli być jak Steve Ringer's

Splot
 Share

Recommended Posts

Cześć, jak część chłopaków postanowiłem założyć swój wątek, który głównie będzie dotyczył pierwszych kroków na zawodach towarzyskich w kole jak i okręgowych.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

• Like 4

[mention=477]Splot[/mention] a ja myślałem, że napiszesz, że być jak [mention=109]stas1[/mention] lub [mention=4]elvis[/mention] czy [mention=2]Grendziu[/mention]:221_see_no_evil:

Tak czy nie inaczej, czekamy na relację, przemyślenia, przygotowania, wyniki:champagne-2010:

Tak miało być, tylko nie wiem co by Koledzy napisali na takie wyróżnienie. Nie chciał bym w niedziele pływać w Odrze . A już tak na poważnie, to poza wiedzą i taktyką do przygotowania na pierwsze ważniejsze zawody, czyli jak dla mnie każde, przydaje się umiejętność relaksacji. Ciśnienie wysokie, adrenalina powoli zaczyna krążyć. To co lubię

• Like 1

• Administrators

Sam bym Cię utopił, gdybyś wybrał inne znane łyse Guru, co słowem pisanym nawołuje innych do buntu i chcę zlikwidować PZW oraz twierdzi, że nasze wody.... Stop, bo się rozpedzilem, a ja chcę żartować:champagne-2010:

@Splot ile masz lat i jak długo łowisz?

Jestem młodszy od węgla a starszy od pleśni 32 lata. A łowię od ósmego roku życia. A tak naprawdę od dwóch lat łowię a nie mocze kija. A to przez Stasia i jego wpisy na SiGu. Łowił inaczej niż inni i w dodatku na tej samej wodzie co ja i najważniejsze jest skuteczny. Myślę że zawody to naturalna kolej rzeczy przy poszukiwaniu skuteczności.

• Like 4

W tym roku w kole miałem trzy razy zawody, za każdym razem drugi. Jestem najmłodszym zawodnikiem w kole. Startuje po ok trzynaście osób. Nie mam od kogo się uczyć. Pozostaje Stasiu, forum i YouTube. Myślę że zawody okręgowe dadzą mi kopa aby pogłębiać wiedzę i zdobywać doświadczenie.

• Like 1

Towar na zawody:
-zanęta którą znam Bait Tech. Mam przekonanie że działa. To jest ważne bo dzięki temu mam jeden problem mniej na głowie.
- glina z jokiem
- mrożona pinka w dwóch kolorach.

• Like 1

• Administrators

Szkoda, że tylko mrożona pinka, ale co ja się tam znam. Jakieś dipy? Młody człowiek z Ciebie, dużo walki i wygranych:champagne-2010:

• Like 1

Szkoda, że tylko mrożona pinka, ale co ja się tam znam. Jakieś dipy? Młody człowiek z Ciebie, dużo walki i wygranych:champagne-2010:

Żywa też, ale wolę do zanęty dać martwe. Żadnych dipów. Zanęta ma mocny i wyraźny bardzo słodki aromat i smak. Do tego jok który również dobrze pachnie. Wolę nie kombinować z towarem. Będę szukał miejsca i kombinował z mieszaniem glina - zanęta.