mav3rick Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Wczoraj miałem okazję trochę potestować na wodzie karpiowej rzekomy hit tego roku. Wybrałem kukurydzę i mielonkę Red Aggressor. Zapach ciężki do określenia, ale konkretny smród... Dzisiaj musiałem z torby wyjąć, bo będąc w słoiku, jak i jeszcze dodatkowo w woreczku, kukurydza nadal capi na całą spiżarnię... Ręce kilka razy myłem by pozbyć się tego zapachu... Mam też zanętę z tej serii, ale jeszcze jej nie ruszam, ale gumowe rękawiczki już kupione. Co do skuteczności, póki co na tej wodzie ryby lgneły do tego i cały czas było widać wskazania, dużą rybę spiąłem na mielonkę, na kukurydzę zarybieniowy wpadł. Dodam, że nie była to woda komercyjna. Kukurydza, jak i mielonka bardzo dobrze trzyma się na włosie. Na rzece jeszcze muszę ja sprawdzić, myślę że na kleń tym nie pogardzi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 12, 2019 Administrators Share Posted February 12, 2019 A ja bym spróbował dipów czy robią robotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts