Jump to content

Nowy użytkownik - lann92

lann92
 Share

Recommended Posts

Cześć wszystkim!

Trafiłem do Was dość przypadkowo - podczas poszukiwania łowiska 'no kill' w Wielkopolsce. Dzięki google'om od razu natknąłem się na temat stawów w Nienawiszczu, a oprócz tego od razu przejrzałem inne tematy i artykuły :)

Krzysztof Kopacki, lat 24, wędkarz amator z aspiracjami na poprawienie stanu wiedzy i umiejętności. Mieszkam w małej miejscowości Suchy Las koło Poznania i w tej okolicy wędkuję od 8 lat z bardzo kiepskimi wynikami.
Aktualny rok jest dla mnie przełomowy, ponieważ zacząłem w szybkim tempie chłonąć wiedzę i szukać nowych, lepszych (zwłaszcza bardziej rybnych) wód. Prywatnie prowadzę jednoosobową działalność programistyczną, a w wolnym czasie czytam, gram w pokera, spędzam czas z najbliższymi i oczywiście wędkuję :) Jak nie nad wodą, to w domu oglądam filmy wędkarskie na YouTube/czytam artykuły/dłubię przy sprzęcie.

Pierwszy raz dołączam do takiej wędkarskiej społeczności. Bardzo mi miło :)

Z wyrazami szacunku

• Like 6

• Administrators

Część @lann92, wydaje mi się, że chyba rozmawialiśmy o wodzie przez tel:champagne-2010: A jeśli nie, to nieszkodzi. Zapraszamy w nasze skromne progi projektu "dla Ryb".:lapeche:

24 minuty temu, Grendziu napisał:

Część @lann92, wydaje mi się, że chyba rozmawialiśmy o wodzie przez tel:champagne-2010: A jeśli nie, to nieszkodzi. Zapraszamy w nasze skromne progi projektu "dla Ryb".:lapeche:

Dokładnie tak - rozmawialiśmy, ale ze względu na problemy z zasięgiem przeszliśmy na smsy. Miałem wtedy przyjechać na rekonesans, ale niestety pantoflarsko wygrały plany na popołudnie mojej dziewczyny.

Dziś jeżeli pogoda dopisze (choć narazie się nie zapowiada) będzie inaczej i chciałbym wieczorkiem odwiedzić wodę wraz z moim ojcem - również uwielbiającym wodną przyrodę i wędkowanie :)

• Like 1

• Administrators
4 minuty temu, lann92 napisał:

Dziś jeżeli pogoda dopisze (choć narazie się nie zapowiada) będzie inaczej i chciałbym wieczorkiem odwiedzić wodę wraz z moim ojcem - również uwielbiającym wodną przyrodę i wędkowanie :)

No rozpadało się na maksa, w planach mam nockę, czyli nad wodą będę około 19tej pod warunkiem, że w tych godzinach nie będzie padać, bo jakoś brolly muszę rozłożyć, a wcześniej spakować auto, a to nie trwa 5min :P

Nocne temperatury nie zachęcają więc podziwiam ;)

Za jednym zamachem chciałbym obejrzeć stawy w Nienawiszczu + podjechać nad jezioro Czarne.

To oby do zobaczenia nad wodą, bo powiem szczerze nie mogę się doczekać aż zobaczę te zbiorniki :D

Witamy serdecznie.
Ps. U nas niczego dobrego się nie nauczysz, no może pić, kraść, kłamać i kląć....sama patologia!

• Like 3

Witamy serdecznie.
Ps. U nas nieczego dobrego się nie nauczysz, no może pić, kraść, kłamać i kląć....sama patologia!

A patelnie cały czas rozgrzane.
  • Like 2