Ostap Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Witam Przejrzałem wile postów na temat łowisk i niestety nie mam pojęcia gdzie mogę pojechać. Mam pewne wymagania które muszą być zachowane. 1. Domek max 50-60m od zbiornika tak aby mi centralka ściągała Chcę odpoczywać nad wodą przy domku z rodziną i mieć zarzucone wędki na większe ryby. Zasięg do łowienia może być do 300m od domku (łódka zanętowa) 2. Rybostan, hmm tak abym miał co robić fiderem i karpiówkami 3. Raczej zbiorniki powyżej 2ha 4. Położenie najlepiej mazury, północno-wschodnio-centralno-środkowa część pl, tak abym mógł później podjechać na kilka dni nad morze pokazać je synowi. Startował będę z https://goo.gl/maps/5wKvhJjrDxp 5. Możliwość zwierząt (podstawa) 6. Ja, żona, piesunia i 2 synów 7. W tym terminie mogę jechać 24.07-19-08 8. Cena - przystępna Gdyby ktoś coś słyszał to czekam na info pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Sprawdź "Cichą wodę" koło Lublina. Nie byłem , ale się tam z Suwim kiedyś wybieraliśmy i naprawdę mało zabrakło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 @Ostap jaka centralki na 50m przecież nie odchodzi się od zarzucono wędek A tak serio Elvis ma dobry pomysł ja ze swojej strony nie mogę nic polecić bo nie jeżdżę na takie wypady W mojej okolicy jest woda ale od wędek nie odejdzie sum i karp siedzi w karpach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted July 18, 2017 Author Share Posted July 18, 2017 Moja żona w życiu nie pojedzie do lbn na wakacje.... Na Mazurach w ogólnodostępnej wodzie to nawet centralka nie potrzebna. Brak ryb które mnie interesują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Dziś oficjalnie zacząłem urlop! Do 21 sierpnia mam labę! Wędki się zmieszczą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Jutro wieczorem pakowanie buni i niedziela 4:00 startujemy. Ziemia lubuska i Oderka czeka z otwartymi ramionami. Nie było mnie tam 2 lata. Milo by było spotkać sie z Arturem i Emilem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Powodzenia i miłego rodzinnego odpoczynku w rybkami w tle. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 2 godziny temu, cygan786 napisał: Jutro wieczorem pakowanie buni i niedziela 4:00 startujemy. Ziemia lubuska i Oderka czeka z otwartymi ramionami. Nie było mnie tam 2 lata. Milo by było spotkać sie z Arturem i Emilem. Gdzie konkretnie na Odrze w moich stronach,bo ja też z Lubuskiego ?? A co do wakacji z rodziną... Dla mnie prawdziwe wakacje to takie,kiedy od rodziny mogę odpocząć,szczególnie na rybach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Gdzie konkretnie na Odrze w moich stronach,bo ja też z Lubuskiego ?? A co do wakacji z rodziną... Dla mnie prawdziwe wakacje to takie,kiedy od rodziny mogę odpocząć,szczególnie na rybach Okolice Gubina i Krosna Odrz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankista34 Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Witam jeżeli chcesz trochę odpocząć od ludzi to proponuję ci ujście Nysy do Odry ale po naszej stronie . Jest tam miejscowość Krzesin i z niej wjeżdżasz na łąki i kierujesz się na nieistniejąca juz osadę Szydłow . Dojazd trochę kiepski ale za samotność . Proponuje przed lasem gdzie był Szydłow skręcić w lewo w gore rzeki . Jak tam byłem ostatnio to tylko trzy główki były przetarte reszta to zarośnięta dzicz . PozdrawiamWysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts