Jump to content

Wakacje z rodziną

Ostap
 Share

Recommended Posts

Witam

Przejrzałem wile postów na temat łowisk i niestety nie mam pojęcia gdzie mogę pojechać.

Mam pewne wymagania które muszą być zachowane.

1. Domek max 50-60m od zbiornika tak aby mi centralka ściągała

Chcę odpoczywać nad wodą przy domku z rodziną i mieć zarzucone wędki na większe ryby. Zasięg do łowienia może być do 300m od domku (łódka zanętowa)

2. Rybostan, hmm tak abym miał co robić fiderem i karpiówkami :D

3. Raczej zbiorniki powyżej 2ha

4. Położenie najlepiej mazury, północno-wschodnio-centralno-środkowa część pl, tak abym mógł później podjechać na kilka dni nad morze pokazać je synowi. Startował będę z https://goo.gl/maps/5wKvhJjrDxp

5. Możliwość zwierząt (podstawa)

6. Ja, żona, piesunia i 2 synów

7. W tym terminie mogę jechać 24.07-19-08

8. Cena - przystępna :D

Gdyby ktoś coś słyszał to czekam na info

pozdrawiam

Sprawdź "Cichą wodę" koło Lublina.

Nie byłem , ale się tam z Suwim kiedyś wybieraliśmy i naprawdę mało zabrakło.

@Ostap jaka centralki na 50m przecież nie odchodzi się od zarzucono wędek 

A tak serio Elvis ma dobry pomysł ja ze swojej strony nie mogę nic polecić bo nie jeżdżę na takie wypady W mojej okolicy jest woda ale od wędek nie odejdzie sum i karp siedzi w karpach

Moja żona w życiu nie pojedzie do lbn na wakacje....

Na Mazurach w ogólnodostępnej wodzie to nawet centralka nie potrzebna. Brak ryb które mnie interesują.

Jutro wieczorem pakowanie buni i niedziela 4:00 startujemy. Ziemia lubuska i Oderka czeka z otwartymi ramionami. Nie było mnie tam 2 lata. Milo by było spotkać sie z Arturem i Emilem.

2 godziny temu, cygan786 napisał:

Jutro wieczorem pakowanie buni i niedziela 4:00 startujemy. Ziemia lubuska i Oderka czeka z otwartymi ramionami. Nie było mnie tam 2 lata. Milo by było spotkać sie z Arturem i Emilem.

Gdzie konkretnie na Odrze w moich stronach,bo ja też z Lubuskiego ?? A co do wakacji z rodziną... Dla mnie prawdziwe wakacje to takie,kiedy od rodziny mogę odpocząć,szczególnie na rybach :D:icon_arrow1:

Gdzie konkretnie na Odrze w moich stronach,bo ja też z Lubuskiego ?? A co do wakacji z rodziną... Dla mnie prawdziwe wakacje to takie,kiedy od rodziny mogę odpocząć,szczególnie na rybach :icon_arrow1:

Okolice Gubina i Krosna Odrz.

Witam jeżeli chcesz trochę odpocząć od ludzi to proponuję ci ujście Nysy do Odry ale po naszej stronie . Jest tam miejscowość Krzesin i z niej wjeżdżasz na łąki i kierujesz się na nieistniejąca juz osadę Szydłow . Dojazd trochę kiepski ale za samotność . Proponuje przed lasem gdzie był Szydłow skręcić w lewo w gore rzeki . Jak tam byłem ostatnio to tylko trzy główki były przetarte reszta to zarośnięta dzicz . Pozdrawiam

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka