stas1 Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 (edited) Nie chcą brać może trzeba je na miękko brać,Zadipować i gotowe.Macie spostrzeżenia jakieś? Edited July 28, 2017 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators jazzriba Posted July 29, 2017 Administrators Share Posted July 29, 2017 Właśnie też chciałem pytać o takie rozwiązanie.. na włosa z pushstopem to się nadaje? ktoś praktykował? @stas1 robisz to w zwykłej strzykawce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 (edited) Stosowałem przez dwa sezony 2014-2015 i mi nie pasują. Na spławik brania są, nawet płotki biorą, ale na moich łowiskach expandery przegrywają z robactwem dlatego ich nie używam. Na włosa nie stosowałem ale przy zwykłym zestawie skrętka-koszyk expandery zbyt często spadają z haka. Mi ta przynęta nie podeszła i kilka paczek leży na półkach. Mam do 6mm inne plany, nie będę ich moczył tylko brał na gumkę popryskam dipem i powierzchniowo połowię na spławik. Expandery mają jedną wkurzającą cechę, zbyt często spadają z haka przy rzucie i są ściągane z haka przez żerujące ryby Edited July 29, 2017 by Grzes77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts