Administrators Grendziu Posted January 17, 2017 Administrators Share Posted January 17, 2017 Termin i lokalizacja? Mamy 2017r może czas zacząć planować. Nie ukrywam, że chciałbym aby zlot odbył się w terminie pomiędzy II połową lipca a I połową sierpnia - będą wtedy towarzyszyły dodatkowe obchody dodane przez Kotwic. Chwilowo nie wiem jak podejść do dołączenia ankiety, więc dla rozeznania tematu będzie tu podsumowanie propozycji miejsca zlotu, pod względem charakteru łowiska. Kotwic - woda dzika, najchętniej rzeka. Ostap - woda dzika, jezioro, Karol W - łowisko specjalne, jezioro 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Jestem za! Cały lipiec mam wolne w pracy chyba, że wezmę pół lipca i pół sierpnia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 17, 2017 Author Administrators Share Posted January 17, 2017 7 minut temu, Ostap napisał: Jestem za! Cały lipiec mam wolne w pracy chyba, że wezmę pół lipca i pół sierpnia? Tak zrób, bo w tym czasie też planowane są zawody z "pompą" na Ługach Wałeckich. Teraz pytanie, czy zlot robimy w tym samym miejscu, czy gdzieś w Polsce. Czy zawody osobno, czy zlot razem. Np. Zlot u @stas1, niech się chłopak martwi, jak nas przyjąć na swoich komercjach (żarcik) Choć, możemy oczywiście tam jechać gdzieś na Sielskie Wody. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 jakbyście tu zrobili to i ja bym wpadł miejsce 1 klasa i do wielkopolski grzać nie trzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Moim zdaniem ciekawiej jest gdy zlot jest w jednym miejscu, a zawody w innym. Różne miejsca, kolejne spotkania, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ja mam ostatni tydzień lipca i pierwszy sierpnia urlop więc chętny jestem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ja w zasadzie pierwsze dwa tygodnie sierpnia jestem na urlopie. Z tym, że planuję w tym czasie remont domu, a dokładniej zmianę całego dachu włącznie z krokwiami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ja w zasadzie pierwsze dwa tygodnie sierpnia jestem na urlopie. Z tym, że planuję w tym czasie remont domu, a dokładniej zmianę całego dachu włącznie z krokwiami. Typowy Polaczek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Życie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Ja dlatego już od ładnych kilku lat robię remonty po pracy. Jest ciężko i długo, to fakt. Ale urlop jest mój. Wcześniej było jak na rycinie Łukasza. Robota na 5 dni, przeciągała się na cały urlop. Bo skoro jutro wolne, po co się dziś zarywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts