Jump to content

II ZLOT "dlaRyb" 2017 łowisko Fundacji "dla Ryb" Nienawiszcz

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Termin i lokalizacja? Mamy 2017r może czas zacząć planować. Nie ukrywam, że chciałbym aby zlot odbył się w terminie pomiędzy II połową lipca a I połową sierpnia - będą wtedy towarzyszyły dodatkowe  obchody :champagne-2010:

dodane przez Kotwic.
Chwilowo nie wiem jak podejść do dołączenia ankiety, więc dla rozeznania tematu będzie tu podsumowanie propozycji miejsca zlotu, pod względem charakteru łowiska.

Kotwic - woda dzika, najchętniej rzeka.
Ostap - woda dzika, jezioro,
Karol W - łowisko specjalne, jezioro

• Like 2

• Administrators
7 minut temu, Ostap napisał:

Jestem za! Cały lipiec mam wolne w pracy :) chyba, że wezmę pół lipca i pół sierpnia?

Tak zrób, bo w tym czasie też planowane są zawody z "pompą" na Ługach Wałeckich. Teraz pytanie, czy zlot robimy w tym samym miejscu, czy gdzieś w Polsce. Czy zawody osobno, czy zlot razem.

Np. Zlot u @stas1, niech się chłopak martwi, jak nas przyjąć na swoich komercjach :) (żarcik) Choć, możemy oczywiście tam jechać gdzieś na Sielskie Wody.

• Like 2

Ja w zasadzie pierwsze dwa tygodnie sierpnia jestem na urlopie. Z tym, że planuję w tym czasie remont domu, a dokładniej zmianę całego dachu włącznie z krokwiami.

Ja w zasadzie pierwsze dwa tygodnie sierpnia jestem na urlopie. Z tym, że planuję w tym czasie remont domu, a dokładniej zmianę całego dachu włącznie z krokwiami.

Typowy Polaczek

fe3f0a4ae4f841126b5258b357e90a16.jpg
  • Like 1

Ja dlatego już od ładnych kilku lat robię remonty po pracy. Jest ciężko i długo, to fakt. Ale urlop jest mój. Wcześniej było jak na rycinie Łukasza. Robota na 5 dni, przeciągała się na cały urlop. Bo skoro jutro wolne, po co się dziś zarywać.