Jump to content

Prznęty. Duża czy mała

stas1
 Share

Recommended Posts

3 godziny temu, mav3rick napisał:

Dzisiaj doszło ostatnie drapieżne zamówienie ;)
IMG_20170817_160525.jpg

Zastanawiam sie czemu nie stosujecie tych sonubatsów ze zdjęcia poniżej ,czy te zielone sa lepsze

940924_896752947108296_4491668390551228469_n.jpg

Te i Ringersy to numer jeden tego sezonu,i nie tylko,polecam zupełnie inne zapachy niż w kwadratowych pudełkach,dużo mnie kosztowały ale mam wszystkie wystarczą na każda okazje

DSC01635.JPG

Edited by stas1

To nie typowy popek jest neutralny ,ma inny zapach i dlatego jest mega skuteczny,ważny jest tu hak od niego zależy praca tej przynęty

Edited by stas1
  • Like 1

Teraz nawet na rzece, ładnie mi idzie Ozing ser i czosnek tonący. Ładnie Jaź i Kleń w nie uderza. Już nieraz jak mnie ziarno zawiodło, rybę mi dawały. 

• Like 2

Mi też zależało by to były dość duże przynęty, stąd ten zakup. Ja też już odpuszczam z kolejnymi zakupami, bo już problem z tym co zakładać. Faktem jest, że najlepiej sprawdzają mi się w tym roku śmierdzące przynęty.

1 minutę temu, stas1 napisał:

To nie typowy popek jest neutralny ,ma inny zapach i dlatego jest mega skuteczny,ważny jest tu hak od niego zależy praca tej przynęty

Stoswałeś na rzece? 

• Administrators
14 godzin temu, ArekH napisał:

Teraz nawet na rzece, ładnie mi idzie Ozing ser i czosnek tonący. Ładnie Jaź i Kleń w nie uderza. Już nieraz jak mnie ziarno zawiodło, rybę mi dawały. 

Arku mam duże pellety czosnek ser, na zlocie Ci dam jak chcesz, mnie na wodzie stojącej nie pobierają, mimo, że wali na maksa :)

• Like 1