KaZuYa Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Witam kolega chce zakupić zestaw cena 590zł z przesyłką ...Wszystko to co na zdięciu z góry dzięki za odp . 2x kołowrotek anakondy xcovery runner 12000 2x wędka black widow 3x sygnalki 1x pokrowiec żyłka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 20, 2017 Administrators Share Posted August 20, 2017 @KaZuYa trudno ocenić na podstawie zdjęć, bo nie widać i nie słychać czy skrzypi itd, z fotek nawet fajnie, ale ja bym np poprosił sprzedającego o możliwość zwrotu na swój koszt paczki, jeśli nie ma nic do ukrycia to czemu nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Rozumiem,że sprzęt używany... Pytanie w jakim jest stanie faktycznym ? Jęsli dobrym,to cena atrakcyjna. Same nowe karpiówki Daiwy ( zacne i solidne ) kosztują mniej więcej tyle... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 20, 2017 Administrators Share Posted August 20, 2017 Ja swego czasu kupiłem używane Daiwy Infinty niby w atrakcyjnej cenie i leżą, ale były wcześniej mega używane. Na Black Widow kolegi złowiłem w tym roku 8kg karpia, całkiem fajne kijki, A kręciołki jak były dbane to czemu nie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts