Administrators Grendziu Posted September 11, 2017 Administrators Share Posted September 11, 2017 Po długich, a zarazem dość łatwych negocjacjach (bardzo szybko znaleźliśmy nić porozumienia) z nowym sklepem e-amur.com. Spotkaliśmy się już na targach Rybomania 2017 w Poznaniu, a teraz jakby bardziej zaciskamy współpracę Oficjalnie sklep wędkarski e-amur.com stał się sponsorem Fundacji "dla Ryb" - szczegóły wkrótce. Pozdrowienia od ekipy ze sklepu dla wszystkich forumowiczów. Ps. Właśnie dziś w takim dniu urodził się syn, nowy wędkarz jednemu z pracowników ekipy e-amur.com GRATULACJE, niech rośnie i spędza jak najwięcej czasu nad wodą 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 No i fajnie gratuluję 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Gratulacje dla szczęśliwych rodziców . No i oczywiście dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayler Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Myślę, że wartałoby się ujawnić. Cóż, po takim początku współpracy, aż strach się bać co będzie dalej Jak to w życiu wędkarza bywa, cały czas dąży się do nowych PB. Ja swoje pobiłem, gatunek homo sapiens, zdobycz ma na imię Filip, waga-2940g, długość- 51cm, mały, chudy, ale byk. Tym razem catch, ale już bez release Dziękuję za gratulację i jestem pewny owocnej współpracy. Przy okazji zapraszam na stronę i do konstruktywnej krytyki za pomocą maila czy FB. Miło być współtwórcą tak świetnego projektu Pozdrawiamy, e-amur.com 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators jazzriba Posted September 12, 2017 Administrators Share Posted September 12, 2017 Gratulacje! pełnołuski? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayler Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Tym razem golec Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 12, 2017 Author Administrators Share Posted September 12, 2017 Jeszcze raz gratuluję i odzywam się w wolnej chwili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Gratulacje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Gratulacje!!!!!Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Gratuluję i życzę dużo zdrówka dla młodego i małżonki, a Tobie cierpliwości, bo kobiety po porodzie bywają nieobliczalne. Teraz wędki do pokrowców na kilka lat musisz schować, no chyba, że masz anioła, nie żonę Jeszcze raz Wam gratuluję 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts