Jump to content

Sklep wędkarski e-amur.com

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Po długich, a zarazem dość łatwych negocjacjach (bardzo szybko znaleźliśmy nić porozumienia) z nowym sklepem e-amur.com. Spotkaliśmy się już na targach Rybomania 2017 w Poznaniu, a teraz jakby bardziej zaciskamy współpracę

Oficjalnie sklep wędkarski e-amur.com stał się sponsorem Fundacji "dla Ryb" - szczegóły wkrótce. 

Pozdrowienia od ekipy ze sklepu dla wszystkich forumowiczów. 
Ps. Właśnie dziś w takim dniu urodził się syn, nowy wędkarz jednemu z pracowników ekipy e-amur.com  GRATULACJE, niech rośnie i spędza jak najwięcej czasu nad wodą :champagne-2010:

amur_logo-02.jpg.85de07739d44a2295c3976a643f6a481.jpg

• Like 8

Myślę, że wartałoby się ujawnić. Cóż, po takim początku współpracy, aż strach się bać co będzie dalej :D

Jak to w życiu wędkarza bywa, cały czas dąży się do nowych PB. Ja swoje pobiłem, gatunek homo sapiens, zdobycz ma na imię Filip, waga-2940g, długość- 51cm, mały, chudy, ale byk.

Tym razem catch, ale już bez release :) 

Dziękuję za gratulację i jestem pewny owocnej współpracy.

Przy okazji zapraszam na stronę i do konstruktywnej krytyki za pomocą maila czy FB.

Miło być współtwórcą tak świetnego projektu :) 

Pozdrawiamy,

e-amur.com

Fifi.jpg

• Like 9

Gratuluję i życzę dużo zdrówka dla młodego i małżonki, a Tobie cierpliwości, bo kobiety po porodzie bywają nieobliczalne. Teraz wędki do pokrowców na kilka lat musisz schować, no chyba, że masz anioła, nie żonę ;)

Jeszcze raz Wam gratuluję :champagne-2010:

• Like 3