Administrators jazzriba Posted September 13, 2017 Administrators Share Posted September 13, 2017 Cześć, dzisiaj zauważyłem na spodzie buteleczki datę ważności takiego liquidu. Co o tym sądzicie patrząc na skład? Wydaje mi się, że śmierdzi tak samo jak gdy to kupiłem i teraz sam się zastanawiam co z tym zrobić.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Oddaj mnie. Nie wydaje mi się by coś się zepsuło. Co najwyżej może zmienić konsystencję lub inne podobne właściwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators jazzriba Posted September 13, 2017 Author Administrators Share Posted September 13, 2017 Przed chwilą, elvis napisał: Oddaj mnie. Nie wydaje mi się by coś się zepsuło. Co najwyżej może zmienić konsystencję lub inne podobne właściwości spodziewałem się takiej odpowiedzi, ale przecież to @Grendziu miał napisać Właśnie nic takiego się nie stało w sumie, z rzeczy o których piszesz. Dla mnie to i tak wali chemią, a nie shellfishem, no ale dam jeszcze jedną szansę, a dopiero później Ci wyślę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 13, 2017 Administrators Share Posted September 13, 2017 @jazzriba spróbuj z colą i z lodem,może będzie mieć większego kopa niż Jack Daniels No i opisz wrażenia po konsumpcji jak dasz radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators jazzriba Posted September 13, 2017 Author Administrators Share Posted September 13, 2017 Zabarwi mnie na żółto od środka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 13, 2017 Administrators Share Posted September 13, 2017 4 minuty temu, jazzriba napisał: Zabarwi mnie na żółto od środka? A da się bardziej? Szczerze, to wydaje mi się, że możesz to używać, liquid powinien być zabudowany na bazie... No i jak mają dobrego "chemika" (technologa żywności czy coś podobnego), to taka ciecz która jest dodawana do wody nie powinna jakoś odbiegać od tego co było na początku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts