jakub_wr Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Witajcie, chciałem Wam zaprezentować i poddać pod opinię nowe ręcznie wykonane pudełka na spławiki. Nie będzie to kolejna walizka jakich wiele na rynku. Szukałem czegoś oryginalnego. Pytanie czy znalazłem ?:) Pudełeczko oczywiście można zabierać nad wodę i nosić w nim spławiki jednak pierwotny zamysł to umieścić w nim kilka najulubieńszych i odstawić do gabloty. Materiał dąb zwykły oraz dąb wędzony, pudełka są zabezpieczone olejem bezbarwnym. Technologia to ręczne docinanie i klejenie klepek. Postaram się niebawem wrzucić fotki z jeszcze jednej sesji, jak skończę spławiki i umieszczę je w środku powinno zaprezentować się ładniej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 15, 2017 Administrators Share Posted September 15, 2017 @jakub_wr żyjesz? No w końcu się odezwał Na zdjęciach prezentują się bardzo fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 Jestem jestem Trochę zajety ale nadrabiam. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts