Jump to content

Co się stało z łowiskiem

suwi
 Share

Recommended Posts

Fajna komercja nagle stała się wodą gdzie od ponad miesiąca brak brań Co mogło się stać, że ryby nie chcą brać jak juz to czasem ktoś trafi pojedynczą sztukę.  Siedzimy po kilka dni różni ludzie różne techniki i przynęty a brań brak...  

Kruklin od wczesnej wiosny było dobrze a czasem nawet bardzo dobrze Bywało ze nic nie brało dzień dwa a teraz taka sytuacja ma miejsce już od początku sierpnia Leszcze można złapać ale też trzeba się natrudzić Jeśli chodzi o podanie ryb to żadnegoartwego osobnika nie znaleziono Siedzą tam znajomi po 3 dni i wracają bez brania ja byłem ostatnio Najchwytniejsza przynęta stała cały czas 2 kolejnymi wędkarz pracowałem przez 10 h metoda a na drugą wędkę różne kulki małe duże słodkie pikantne śmierdzące  Woda płytka głęboka i jedno delikatne popyszczenie to cały efekt

Teraz juz bedzie tylko lepiej od 15 stopni w dol ryba nie trawi weglowodanow....

Wszelkich ziaren etc. Dlatego nadchodzi czas pytongow.....

W pazdzierniku handlowka idzie w beton do czyszczenia....

A grubasy maja ziarno w pompie.... owszem wciagnie ale nie strawi....

To podstawy karpiowania i tego sie trzeba trzymac .

Jak byscie znali hodowcow a oni chcieli wam cosik powiedziec to pewnie by powiedzieli...

• Like 1

Odpuść sobie tą wodę - szkoda czasu , kasy i energii  ......

Jak właściciel sypie żarcie dowiedź się w którym miejscu sypie i tam spróbuj........ jak juz wogóle tam łowić .

Dawaj na Siczki, tam też nic nie złapiesz. A Orka Pionki ma tam w weekend zawody . Ta woda schodzi na psy. Miałem tam jechać jutro ale odpuszczam. Pojade na Borki.

• Like 1