Jump to content

Kupię feedera

suwi
 Share

Recommended Posts

15 minut temu, suwi napisał:

Witam szukam feedera do metody taki około 3 - 3,3 m 

W tej długości szukaj pickerków bo różnica między nimi a feederami jest duża. 

Staś dobrze pisze, warto posłuchać sprawdzonych podpowiedzi :champagne-2010:.

Twoje poszukiwania muszą być okrojone do możliwości budżetu. No chyba,że masz nieograniczony,to wtedy nie musisz sluchać żadnych porad. :D Na szczęście teraz jest duży wybór w każdym przedziale cenowym i mając nawet ograniczone finanse można znaleźć coś interesującego.

1 godzinę temu, stas1 napisał:

Niemożliwe stało się możliwe :D,przewaliłem masę kijów,szukaj coś dla siebie w Brownning,Daiwa Shimano resztę olej

Jeszcze Trabucco bym dodał. Mam Selektora Stillwatera 330/50 i to najpiękniejszy feederek jaki posiadam. Da się nawet nim łowić i to całkiem przyjemnie.. :icon_arrow1::D:D

Zdecydowanie przychylam się do zdania kolegów.
Browningi, Daiwy czy Shimano mają świetne kije. Podobnie jak i Trabucco czy Tuertini i Garbolino.
Z budżetowych wędkę warte uwagi są Mikado uv czy Robinson Diplomat. Jedna jeszcze bardzo szybka , a druga z kolei dość miękka.
Obecnie są jeszcze wędki firmy Ms Range (Arek je ma) Sonika, te ma Staś i wiele innych.
Podaj swoje preferencje co do akcji i charakter łowisk oraz gatunki ryb na które planujesz polować.
Mam kilka patyków i podobnych parametrach które będziesz mógł sobie sprawdzić i porównać.

• Like 1

8 godzin temu, stas1 napisał:

Niemożliwe stało się możliwe :D,przewaliłem masę kijów,szukaj coś dla siebie w Brownning,Daiwa Shimano resztę olej

Nigdy bym Cię nie podejrzewał o wygłaszanie jedynie słusznych prawd.