suwi Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Witam szukam feedera do metody taki około 3 - 3,3 m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Niemożliwe stało się możliwe ,przewaliłem masę kijów,szukaj coś dla siebie w Brownning,Daiwa Shimano resztę olej 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 15 minut temu, suwi napisał: Witam szukam feedera do metody taki około 3 - 3,3 m W tej długości szukaj pickerków bo różnica między nimi a feederami jest duża. Staś dobrze pisze, warto posłuchać sprawdzonych podpowiedzi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Twoje poszukiwania muszą być okrojone do możliwości budżetu. No chyba,że masz nieograniczony,to wtedy nie musisz sluchać żadnych porad. Na szczęście teraz jest duży wybór w każdym przedziale cenowym i mając nawet ograniczone finanse można znaleźć coś interesującego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 1 godzinę temu, stas1 napisał: Niemożliwe stało się możliwe ,przewaliłem masę kijów,szukaj coś dla siebie w Brownning,Daiwa Shimano resztę olej Jeszcze Trabucco bym dodał. Mam Selektora Stillwatera 330/50 i to najpiękniejszy feederek jaki posiadam. Da się nawet nim łowić i to całkiem przyjemnie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted October 20, 2017 Administrators Share Posted October 20, 2017 W 2018 wychodzi nowa wersja Daiwa YNB budżetowy kij pod metodę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Zdecydowanie przychylam się do zdania kolegów. Browningi, Daiwy czy Shimano mają świetne kije. Podobnie jak i Trabucco czy Tuertini i Garbolino. Z budżetowych wędkę warte uwagi są Mikado uv czy Robinson Diplomat. Jedna jeszcze bardzo szybka , a druga z kolei dość miękka. Obecnie są jeszcze wędki firmy Ms Range (Arek je ma) Sonika, te ma Staś i wiele innych. Podaj swoje preferencje co do akcji i charakter łowisk oraz gatunki ryb na które planujesz polować. Mam kilka patyków i podobnych parametrach które będziesz mógł sobie sprawdzić i porównać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 8 godzin temu, stas1 napisał: Niemożliwe stało się możliwe ,przewaliłem masę kijów,szukaj coś dla siebie w Brownning,Daiwa Shimano resztę olej Nigdy bym Cię nie podejrzewał o wygłaszanie jedynie słusznych prawd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Cytat Przed chwilą, ArekH napisał: Nigdy bym Cię nie podejrzewał o wygłaszanie jedynie słusznych prawd. To doświadczenie się nazywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 9 godzin temu, suwi napisał: Witam szukam feedera do metody taki około 3 - 3,3 m Kupuj i ciesz się wędkowaniem. http://allegro.pl/wedka-ms-range-feeder-econ-m330-3-30m-i6863000844.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts