Administrators Grendziu Posted November 5, 2017 Administrators Share Posted November 5, 2017 WYGRYWAMY w LISTOPADZIEI. WĘDKA SENSAS CLASSIC FEEDER BIG FISH 330II. CZAPECZKA WĘDKARSKA MIDDY III. Koszulka wędkarska PRO LINE BLACK EDITION rozmiar S Regulamin konkursu WYPRAWA W LISTOPADZIE 2017 "dla Ryb" I. Organizator konkursu: 1. Organizatorem konkursu odzież "dla Ryb" zwanego dalej „Konkursem” jest portal wędkarski dlaRyb.pl, oraz Sklep Wędkarski e-amrurcom zwani dalej „Organizatorami”. II. Patroni i Sponsorzy III. Tematyka konkursu: ZDAJ RELACJĘ Z NAD WODY Z WYPRAWY LISTOPADOWEJ 2017 - dopuszcza się sam wpis lub samo zdjęcie, albo opis z fotkami - ilość wpisów przez jednego uczestnika nieograniczona - termin nadsyłania postów na forum w tym wątku do 30 listopada 2017r. IV. Uczestnicy konkursu. Konkurs WĘDKARSKI adresowany jest do wszystkich którzy zamieszczą w stosownym dziale na portalu dlaRyb.pl informację, która jest opisana w punkcie III. V. Zgłaszanie prac. 1. Zgłoszenie na stronie dlaRyb.pl. (w tym wątku) . 2. Uczestnik może zgłosić do konkursu wpisy związane z tematyką konkursu. 3. Zgłoszenia prac będą przyjmowane do 30 listopada 2017 r. 4. Prace niespełniające wymogów regulaminu konkursu zostaną odrzucone. 5. Zgłoszenie wpisu do konkursu jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na: Zamieszczenie wpisu na portalu dlaRyb.pl musi być autora wpisu, nie kopiowane. Autor udziela Organizatorowi nieodpłatnej i bezterminowej licencji na publikacje wpisu przez Uczestnika Konkursu na stronie www Organizatora. Przekazanie prac konkursowych oznacza jednocześnie, że nie będą one zagrażały ani naruszały praw osób trzecich, w szczególności nie będą naruszały ich majątkowych i osobistych praw autorskich, oraz że osoba przekazująca prace konkursowe ma zgody osób, w przypadku zdjęć, których wizerunki utrwalono na fotografiach, i uprawnienia do wyrażania zgody na wykorzystanie tych wizerunków w zakresie opisanym w punkcie 6 powyżej. W przypadku wystąpienia przez osobę trzecią z roszczeniami wynikającymi z tytułu naruszenia praw określonych powyżej osoba przekazująca zrekompensuje Organizatorowi, jako wyłącznie odpowiedzialna, koszty poniesione w związku ze skierowaniem przeciwko niemu roszczeń odszkodowawczych, zwalniając Organizatora od wszelkich zobowiązań, jakie powstaną z tego tytułu. VI. Rozstrzygnięcie konkursu: 1. Wszystkie wpisy nadesłane do Konkursu podlegają ocenie Organizatora. 2. Spośród nadesłanych prac Organizator wybierze trzy prace. 3. Decyzja Organizatora jest ostateczna i wiążąca dla wszystkich uczestników Konkursu. 4. O decyzji Organizatora nagrodzona osoba zostanie powiadomiona na łamach serwisu dlaRyb.pl 5. Rozstrzygnięcie Konkursu oraz ogłoszenie wyniku nastąpi dnia 1 grudnia 2017 r. 6. Wysyłka nagrody nastąpi do 14 dni roboczych. VII. Nagrody: A) 1.Zwycięzca Konkursu otrzyma wędkę SENSAS CLASSIC FEEDER BIG FISH 330. B) 2. Osoba, która zajmie drugie miejsce otrzyma czapeczkę z daszkiem MIDDY. C) 3. Osoba, która zajmie trzecie miejsce otrzyma naszywkę koszulkę firmy PRO LINE. VIII. Postanowienia końcowe: 1. Regulamin Konkursu dostępny jest na stronie internetowej dlaRyb.pl oraz fanpagu "dla Ryb" i grupie FB WĘDKARSTWO "dla Ryb" 2. W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem zastosowanie znajdą odpowiednie przepisy prawa polskiego. 3. Konkurs nie jest „grą losową” w rozumieniu ustawy z 29 lipca 1992 r. o grach losowych i zakładach wzajemnych (Dz. U. Nr 68, poz. 341, z późn. zm.). 4. Zgłoszenie udziału do Konkursu i zarejestrowanie się na forum dlaRyb.pl jest jednoznaczne z przyjęciem przez uczestnika Konkursu warunków niniejszego regulaminu. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Namawiacie ludzi aby odmrazali tyłki No i namowiliscie miałem odstawić wędki do marca ale będę startował 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 5, 2017 Author Administrators Share Posted November 5, 2017 @suwi ja już byłem, ale nie mogę brać udziału, więc tylko przykładowe fotki? no właśnie, dlaczego nie mogę brać udziału ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Też nie moge brać udziału. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 5, 2017 Author Administrators Share Posted November 5, 2017 13 minut temu, cygan786 napisał: Też nie moge brać udziału. Ty możesz, tylko trza jakiś być nad wodą ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 5, 2017 Author Administrators Share Posted November 5, 2017 47 minut temu, suwi napisał: Namawiacie ludzi aby odmrazali tyłki No i namowiliscie miałem odstawić wędki do marca ale będę startował Suwi a co to będzie w grudniu i styczniu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Ty możesz, tylko trza jakiś być nad wodą Ta, z moim szczęściem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 [mention=2]Grendziu[/mention] jeśli będę miał sposobność grudzień i styczeń to przerębel, szarpaczek i do boju Jeśli chodzi o Listopad, jeśli lód nie skuje wody zasiadka minimum całodniowa, a chodzi mi po głowie nocka w przyszłym tygodniu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Grendziu czy moja ostatnia nocna zasiadka może być co puvlikowalem w temacie wyniki nad wodą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 5, 2017 Author Administrators Share Posted November 5, 2017 12 minut temu, Artur napisał: Grendziu czy moja ostatnia nocna zasiadka może być co puvlikowalem w temacie wyniki nad wodą? No dawaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts