ArekH Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Ja dziś ogarnąłem część dobytku w piwnicy. Raczej zostanie mi do wędkowania kanał w Gryfinie, a tam nie wiele sprxętu Mi trzeba. Sory za jakość zdjęć. A niby aparat ma pierdyliard pixeli. Pozostał remanent w zanętach i pelletach. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Na kanał wielu sprzętów nie potrzeba, oj Arek byś się zdziwił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Oj, Stasiek. Ja wiem że Ty potrafisz. Ale wiesz. Jadąc w kilku, trzeba się ograniczać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Pracuje Arku aby mieć tak szczupły park maszynowy jak ty - fajnie zgrabnie , szykownie... Ja ostatnio do piwnicy zniosłem 15 kołowrotów do metod na które obecne nie łowie... ale może kiedyś będe... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Szczupły? Przyjacielu drogi, mam 12 feederów. Po co mi tyle? Nie wiem. To już zbieractwo chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 20, 2017 Administrators Share Posted November 20, 2017 Arek u Ciebie wędki po 10 latach wyglądają jakby z półki producenta zeszły Świetna sprawa z tym rozbrajaniem i przechowywaniem. Ja sezon zakończę najprawdopodobniej w pierwszy weekend grudnia, choć park feederowy mam dość mały w porównaniu do Ciebie, spinnigowy też jak się okazuję. A do kijków w Margoninie nie chcę mi się wracać Liczę feedery: Dwa pickery Daiwa i Shimano. Metoda - Daiwa i Preston. Waga ciężka Daiwa i super ciężka Drennan. A i Robinson zdobyty na zawodach Gdzie ja mam te kije, hmmm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Męczy Mnie ten twój Drennan. Ale cholera na razie za mało zaskórniaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12, 2018 Administrators Share Posted January 12, 2018 Zima idzie, czas na odłożenie sprzętu w kąt, a tydzień temu dopiero co sezon rozpocząłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Zima idzie, czas na odłożenie sprzętu w kąt, a tydzień temu dopiero co sezon rozpocząłem Jakie odkładanie - Toż to ja dopiero karocą zaparkowałem wczoraj w salonie Wyciągam szykuje, a ten w lamus odkłada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 12, 2018 Administrators Share Posted January 12, 2018 2 godziny temu, MrProper napisał: Jakie odkładanie - Toż to ja dopiero karocą zaparkowałem wczoraj w salonie Wyciągam szykuje, a ten w lamus odkłada -10stopni ma być w weekend nie rozpalę sobie ogniska na lodzie aby udawać, że łowię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts