jakub_wr Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 (edited) Cześć, sprzedam nowy kołowrotek SHIMANO STRADIC 4000S GTM-RC - zakupiony kilka dni temu. Wziąłem go realizując bon prezentowy. Na początku myślałem że go sobie zostawię ale jednak wolę spieniężyć i dołożyć sobie do wymarzonego centerpina. Cena 430zł Edited November 30, 2017 by jakub_wr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 30, 2017 Administrators Share Posted November 30, 2017 Piękny kołowrotek @jazzriba do tej Twojej przyszłej p... do dalekich dystansów jest super a i pletką mógłbyś pokombinować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators jazzriba Posted November 30, 2017 Administrators Share Posted November 30, 2017 8 godzin temu, Grendziu napisał: Piękny kołowrotek @jazzriba do tej Twojej przyszłej p... do dalekich dystansów jest super a i pletką mógłbyś pokombinować Pasowałby mi do golfa Będę szukał czegoś większego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 1, 2017 Administrators Share Posted December 1, 2017 14 godzin temu, jazzriba napisał: Pasowałby mi do golfa Będę szukał czegoś większego... Panie to kultowy kręciołek, nie do zajechania i to jest 4000 po co wiekszy Ci na uklejki... Sam o nim myślę, ale do zakupu aktualnie mam w planach bilety na koncert Pearl Jam, Guns N Roses i może Metallica.... Trudny wybór Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted December 1, 2017 Author Share Posted December 1, 2017 (edited) Nowa cena 399zł Edited December 5, 2017 by jakub_wr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts