Grzes77 Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 (edited) Przyszedłem dziś z pracy, zjadłem obiad, zrobiłem sobie kawę, posadziłem zad na sofie i ... otrzymałem tego smsa: W dn. 2017-12-06 zostala do Ciebie nadana przesylka nr 00259007738121313185 http://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=00259007738121313185 Kurde nigdzie nic nie zamawiałem (bo zbieram teraz kasę na auto) a tu przesyłka xxl 30kg, wow W tym momencie ogłaszam konkurs. Sam w nim biorę udział, bo nie wiem zupełnie "o co kaman". Kto będzie najbliżej poprawnej odpowiedzi wygrywa czteropak dowolnego browaru, wręczę na zlocie Strzelam, że to jakieś gadżety z Drapieżnika, jednak ja nie dostałem od nich żadnej informacji. Proponuję zabawę a moment otwarcia przesyłki uwiecznię fotograficznie i tu pokażę z ogłoszeniem zwycięzcy Edited December 6, 2017 by Grzes77 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Moze ktos z rodziny zrobil Ci niespodzianke . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Paczka z Drapieżnika. Na innym forum chłopaki dość gęsto o tym piszą. Też mają powiadomienia. Stawiam na Kubek? Naklejki, zanęty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 6, 2017 Author Share Posted December 6, 2017 Nie mam rodziny w tamtym rejonie. Skoro też uważacie że Drapieżnik, to co to może być, ja na maila nie dostałem informacji, jak również po zalogowaniu w Drapieżniku nic nie wiem, gramy dalej, bo nagroda "zacna" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Chodzi mi o to ,ze moze ktos zrobil I oplacil zamowienie na Ciebie z rodziny . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 6, 2017 Author Share Posted December 6, 2017 2 minuty temu, KaZuYa napisał: Chodzi mi o to ,ze moze ktos zrobil I oplacil zamowienie na Ciebie z rodziny . Nie ma w mojej rodzinie takich zwyczajów, to odpada. Pozatym nie znają tego sklepu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 (edited) Przesyłka z Drapieżnika. Robią takie prezenty dla najlepszych klientów. Edited December 6, 2017 by stan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubik Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 @Grzes77 pewnie kasta piwa z drapieżnika. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted December 7, 2017 Author Share Posted December 7, 2017 Ponieważ dziwną trasą ta przesyłka wędruje postanowiłem zadzwonić na infolinię poczty. Ustaliłem, że przesyłka ma dotrzeć do mnie w terminie do poniedziałku i nic więcej nie wiem z uwagi na ochronę danych osobowych (bez sensu, może Ahmed mi wysłać niespodziankę i nie mogę ustalić kto, wiem co mogę z uwagi na moją pracę i prosiłem nie o adres itp tylko nazwę sklepu lub nazwisko). Przesyłka nie musi być duża bo nadawca może mieć umowę na przesyłki do 30kg a ta może być mała. Zachęcam do dalszej zabawa czteropak czeka, zgadujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 A może to paczka od Górka ?Ziemia, glina itp. Ewentualnie jakieś katalogi reklamowe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts